Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok merak ediyorum pis peçetelerinizi eşinize dostunuza da böyle şakkk diye atıyor musunuz? Anonim olunca bir rahatlık geliyor herhalde. Akıl fikir diliyorum size.
Ben peçete böyleyse onu iyice dürüp saklıyorum ki kocam görmesin. Çöpe öylece rastgele atamıyorum. Siteye şak diye koyuyorlar.

Hayır bide nasıl anlicaz yerleşme kanamasını şunuda hiç anlamiyorum arkadaş ne yerleşme kanamasıymış herkese yerlesiyor kk da duydum bunuda bi yerleşme kanaması furyası gidiyor git test yap be
Milleti yargılamadan önce dön bi kendine bak bilsek sormayız demi demek ki soracak kimse bulmadık hastaneden bakamayız dediler de sorduk insanları yargılamayın başınıza aynısı gelirse görürsünüz

Milleti yargılamadan önce dön bi kendine bak bilsek sormayız demi demek ki soracak kimse bulmadık hastaneden bakamayız dediler de sorduk insanları yargılamayın başınıza aynısı gelirse görürsünüz
Kendime niye dönüp bakıcam kanli pecetemi atıyorum ayrıca çocuk istemiyorum yapmadım o yüzden hayatta tek görevim o değil benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…