Yerleşme Kanaması mı?

krizantem010

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
81
25
88
33
Kızlar merhaba, beklenen adet tarihim 17 Ekimdi. Dün şaşırdığım bi şekilde önce leke şeklinde sonra pembe kan gördüm. Şaşırdım ama adet olduğumu düşündüm, afedersiniz ped koyduğumda sabaha kadar sadece bir parmak kadar olduğunu gördüm. Bugünse hiçbi şey göremedim. Yerleşme olduğundan şüphelenince test yaptım. İlk 10 dakikada bişey çıkmadı ama sonradan silik çizgi gördüm gibi. Forumdan takip ettiğim kadarıyla ilk 10 dakikadan sonraki çıkan çizgileri ciddiye almamamız gerekiyor. Ama kafam karıştı. Sizce çizgi var mı ve ne yapmalıyım, bilemedim

Eklentiler

• 75D49070-6FA5-4E29-8022-C3761F943292.webp
    75D49070-6FA5-4E29-8022-C3761F943292.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 85
  • E4519DDA-86A7-4C10-9995-8E719B01A554.webp
    E4519DDA-86A7-4C10-9995-8E719B01A554.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar merhaba, beklenen adet tarihim 17 Ekimdi. Dün şaşırdığım bi şekilde önce leke şeklinde sonra pembe kan gördüm. Şaşırdım ama adet olduğumu düşündüm, afedersiniz ped koyduğumda sabaha kadar sadece bir parmak kadar olduğunu gördüm. Bugünse hiçbi şey göremedim. Yerleşme olduğundan şüphelenince test yaptım. İlk 10 dakikada bişey çıkmadı ama sonradan silik çizgi gördüm gibi. Forumdan takip ettiğim kadarıyla ilk 10 dakikadan sonraki çıkan çizgileri ciddiye almamamız gerekiyor. Ama kafam karıştı. Sizce çizgi var mı ve ne yapmalıyım, bilemedim
Danimarka'da insan embryo gelişimi, implantasyon öncesi gelişimi, dönemleri konusunda çalışıyordum, zira organ gelişmeleri konusunda uzmanım. Size seve seve doğru destek olmak isterim. Menstrual Kanama haftanız dördüncü haftadır. Bu hafta bir kaç gün önce implantasyon olur. Yumurtlamayı takip eden süreçte anne ve baba hücreleri birleşir ve bu hücreler bölünmeye başlar, ve uterusa doğru hareket eder. Bu süreç yaklaşık 7 ile 12 gündür. Yani menstrual evre beklediğiniz 7 günden birinde implantasyon olur. Ancak test yapmak için acele etmeyin, bırakın siz de o da birbirinize alışsın. 200-300 hücrelik minik balonumuzun dış kısmı trophoblastik hücrelerdir, plasentayı oluşturacak. Kan testinde çok az beta hCG bulunur ancak biraz bekleyin, hakikaten bekleyin. İdrara bundan 2 hafta sonra verilmeye başlar. Yani Menstrual gecikme döneminizden çok heyecanlıysanız 1 haftanın sonunda 1 idrar testi yapın, o hafta kan testinizi yaptırın. En iyi testi ile idrarda menstrual gecikme döneminizden 12-14 gün sonra alabilirsiniz.
Güzel haberlerinizi okumak iyi ki bilim kadınıyım dedirtiyor bana.

Merhabalar adetimden iki gün önce pembe bir kanamam oldu bir pedi doldurmayacak miktarda,pıhtı şeklindede değil.normalde adetimden bir hafta önce sancılarım başlar ve ilk günüm çok sancılı geçer.bunları yaşamadım.ama gebeliğe dair bir belirtimde yok sizce yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır?

Merhabalar adetimden iki gün önce pembe bir kanamam oldu bir pedi doldurmayacak miktarda,pıhtı şeklindede değil.normalde adetimden bir hafta önce sancılarım başlar ve ilk günüm çok sancılı geçer.bunları yaşamadım.ama gebeliğe dair bir belirtimde yok sizce yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır?
Bir test yapın bence

Back
X