Keşke birisi cevap yazsaymış. Gerçekten ihtiyacım var. Sabah oldu hala gelen giden bi şey yok. Ne zaman test yapmalıyım? Bi şeyler duymaya çok ihtiyacım varKızlar merhaba;
Sürekli okuyorum gebelik konularıyla ilgili. Üyelik yapıp bir de ben sorayım dedim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay bat pazar günü. Bugün saat 6 gibi peçeteye kan gibi bir şey geldi. Sonrasında kahverengi lekenme sadece o da çok çok az. Ped koydum ona bulaşmamış bile. Sabah erken gebelik testi yapmıştım bu kanamadan önce ama negatifti. Acaba bu olan yerleşme mi yoksa nedir bilen yazabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
Regli gününde çıkar mı acaba ? Yoksa onun da mı gecikmesi lazım ?Aynı şey benim de başıma geldi. Çok araştırdım okudum ama anlayamadım . En iyisi regl gününü bekleyip test yapmak.
Pazartesi yapayım o zaman. İnşallah güzel sonuçlar alalım ikimiz deBence 1 gün bekleyip öyle test yap.ben de öyle yapicam pazartesi benim de. Salı günü yapmayı düşünüyorum regl olmazsam.
İnşallah ikimiz de hamileyizdir.
Var mı değişen bi şey durumunuzda merak ettim? Kahverengi lekelenmem oluyor benim peçeteye sildikçe ve regli gibi ağrım var bugünBence 1 gün bekleyip öyle test yap.ben de öyle yapicam pazartesi benim de. Salı günü yapmayı düşünüyorum regl olmazsam.
İnşallah ikimiz de hamileyizdir.
Offf ne zormuş beklemekBir daha hiç leke vs olmadı . Sadece 1 kere oldu. Beklemedeyim
Offf ne zormuş beklemeksürekli lavaboya gidiyorum sanki regli oldum gibi geliyor bakıyorum ya bi şey yok ya da kahverengi leke
İlk çocuk mu senin :) olursa inşallah.?Offf ne zormuş beklemeksürekli lavaboya gidiyorum sanki regli oldum gibi geliyor bakıyorum ya bi şey yok ya da kahverengi leke
İlk gebeliğiniz mi olacak eğer olursa ki inşallah olur Rabbim nasip etsin sağlıklaAllah sabır versin bizlere .. evet çok zor sanki bir ömür sürdü bu ay
Aynı anda sormuşuzİlk çocuk mu senin :) olursa inşallah.?
Aynı anda sormuşuzevet olursa ilk olacak nasipse
İnşallahAa cok tatlı :)). Aynı üslupla aynı şeyi sormuşuz... Evet benim ilk olacak olursa. Rabbim ikimize de nasip etsin. Şimdi daha da kıymetli oldu dua. İnşallah tadarız anneliği.
Ben regli oldum sanırımİnşallahRabbim güzel haberler almayı nasip etsin Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Test aldım bugün ama yapmaya korktum. Pazar sabahını beklicem tabi regli olmazsam
Yerleşme kanaması adetten 3 gün önce olmuştu benim açık kahverengiydi adet oldum sandım 3 gün az az devam etti sonra test yaptım pozitif çıktı ama değer bayağı yüksekti bende yerleşme kanamasının olduğu günde test yapsam çıkarmışKızlar merhaba;
Sürekli okuyorum gebelik konularıyla ilgili. Üyelik yapıp bir de ben sorayım dedim. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay bat pazar günü. Bugün saat 6 gibi peçeteye kan gibi bir şey geldi. Sonrasında kahverengi lekenme sadece o da çok çok az. Ped koydum ona bulaşmamış bile. Sabah erken gebelik testi yapmıştım bu kanamadan önce ama negatifti. Acaba bu olan yerleşme mi yoksa nedir bilen yazabilir mi ? Teşekkürler şimdiden
Benim perşembeden beri kahverengi gibiydi. Az önce kan gibi geldi yaa regli başlangıcında olur ya öyle ama pedde bi şey yok peçeteye geldi. Umudum kalmadı pekYerleşme kanaması adetten 3 gün önce olmuştu benim açık kahverengiydi adet oldum sandım 3 gün az az devam etti sonra test yaptım pozitif çıktı ama değer bayağı yüksekti bende yerleşme kanamasının olduğu günde test yapsam çıkarmış
Hayırlısı olsun canım benim leke gördüğüm gibi adet olurum senin daha önce öyle olur muydu lekelenme 3 gün sürüp sonra mı kanama başlıyorduBenim perşembeden beri kahverengi gibiydi. Az önce kan gibi geldi yaa regli başlangıcında olur ya öyle ama pedde bi şey yok peçeteye geldi. Umudum kalmadı pek
Yok hayır ilk defa oldu bu şekilde. Benim de hemen olur ama bu kez böyle oldu demek ki. Çok umutlanmıştımHayırlısı olsun canım benim leke gördüğüm gibi adet olurum senin daha önce öyle olur muydu lekelenme 3 gün sürüp sonra mı kanama başlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?