- 13 Aralık 2020
- 147
- 52
- 48
- 29
- Konu Sahibi Hilaldugan
-
Geç döllenme olabilir :) hak eden herkesin anneliği tatmasını çok isterşm kimsenin kucağı boş kalmasınYa çok umut oldunuz bana Allah bin kere razı olsunNeden çok silik acaba normalde regli olsaydım 2.günde olacaktım
Amin inşallah rabbim hakeden isteyen her kadına versinGeç döllenme olabilir :) hak eden herkesin anneliği tatmasını çok isterşm kimsenin kucağı boş kalmasın
Merhaba naptiniz acabaEczaneye şimdi gidiyorum yapıcam bugün
Kutunun üst kısmını çıkarırsanız daha net görürüz inşallah böyle yapın yansıma olmaz bu yüzündenSizce bu pozitif mi?
Merhaba dün akşam kahverengi akıntım başladı sökülcek sandım yapmadım test ağrımda var kafam karışık çokMerhaba naptiniz acaba
Ne kadar sabirlisiniz ben test yapmadan duramazdimMerhaba dün akşam kahverengi akıntım başladı sökülcek sandım yapmadım test ağrımda var kafam karışık çok
Aylardır yapıp negatif görünce elim gitmiyo bi türlüNe kadar sabirlisiniz ben test yapmadan duramazdim
Olsun ya yap sende rahatla bizde ben merak ediyorumAylardır yapıp negatif görünce elim gitmiyo bi türlü
Tamam eve gidene kadar olmazsam inşallah yapıp haber vericemOlsun ya yap sende rahatla bizde ben merak ediyorum
Haber ver unutma artıkTamam eve gidene kadar olmazsam inşallah yapıp haber vericem
TamamHaber ver unutma artık
Merhaba regl oldum maalesefKutunun üst kısmını çıkarırsanız daha net görürüz inşallah böyle yapın yansıma olmaz bu yüzünden
Yaa anladım hayırlısı olsunMerhaba regl oldum maalesef
Adet oldumHaber ver unutma artık
Yaa anladım canım hayırlısı olsun inşAllahAdet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?