YERLEŞME KANAMASI MI?

woman01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
2
1
1
25
Yerleşme kanamasımı ?
Kızlar görseller için kusura bakmayın bir boşalma olmadı ilişki sırasında ama iki kere ilişki yaşandı ve sonradan hesapladığımda tam yumurtlama günüme denk gelmiş 16 gün oldu , normalde 1 gün önce adet olmam gerekirdi ama böyle şeyler geldi çok hafif ağrı var , biliyorum adet ağrısını onun ağrısı gibi değil ve devamı gelmiyor, normalde yoğun ağrı yaşardım 15 20 dk sonra çok yoğun kanamam olurdu sizce bu yerleşme kanamasımı?

Eklentiler

• IMG_2931.webp
    IMG_2931.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 274
  • IMG_2928.webp
    IMG_2928.webp
    13 KB · Görüntüleme: 198
Yerleşme kanamasımı ?
Kızlar görseller için kusura bakmayın bir boşalma olmadı ilişki sırasında ama iki kere ilişki yaşandı ve sonradan hesapladığımda tam yumurtlama günüme denk gelmiş 16 gün oldu , normalde 1 gün önce adet olmam gerekirdi ama böyle şeyler geldi çok hafif ağrı var , biliyorum adet ağrısını onun ağrısı gibi değil ve devamı gelmiyor, normalde yoğun ağrı yaşardım 15 20 dk sonra çok yoğun kanamam olurdu sizce bu yerleşme kanamasımı?
Yerleşme kanaması pembe yada kahverengi oluyormuş her ihtimale karşı bi erken gebelik testi alıp yapın beklenen adet tarihiniz geçmiş sonuçta

Yerleşme kanamasımı ?
Sonuç nedir acaba

Back
X