Oradaki yesss nasıl mutlu etti benii şu anyesss olabılırr kan testi yaptırıp beta hcg yükselmesini takip edin :)
Merhaba ne durumdasınız merak ettimOradaki yesss nasıl mutlu etti benii şu anumarıım öyledir dünyalar benim oluur biliyor musuun
Gebelik testi yaptığımda hafif silik çizgi vardı. 2 gün arayla tekrarladım koyulaşma olduMerhaba ne durumdasınız merak ettim
Ay MaşaAllah nasıl mutlu oldum yaaGebelik testi yaptığımda hafif silik çizgi vardı. 2 gün arayla tekrarladım koyulaşma olduKan verdim bugün sonuçlarını bekliyorum
Tek niyetim tek dileğim buAy MaşaAllah nasıl mutlu oldum yaaRabbim hayırla ilerletsin, kucağınıza alın
Aminnn aminnnTek niyetim tek dileğim bubebeğimi sağlıkla kucağıma almak umarım iyi haberler veririm sizlere sizde nasıl durumlar acaba ?
Allah bağışlasınAminnn aminnn
Benim bir kızım var 5,5 yaşında. İkinci henüz olmuyor. Şu an regl günüm bir seferlik akıntıyla karışık pembelik gördüm dün, devamı gelmedi. Kızımda da iki gün böyle yerleşme olmuştu. Ama regl olurum diye düşünerek umutlandırmıyorum kendimi :)
70.98 çıktı betamAy MaşaAllah nasıl mutlu oldum yaaRabbim hayırla ilerletsin, kucağınıza alın
Ayyy çok sevindim hayırlı olsunnn70.98 çıktı betam
Bişey sormak istiyorum benim reglm hesaplayamadım bu ay ama 5-6 gün gecikti daha demin de hafif kahverengi akıntım geldi olabilir mi acaba yerleşme kanaması gecikince oluyormu agrı oldumu nasıldı70.98 çıktı betam
Bişey sormak istiyorum benim reglm hesaplayamadım bu ay ama 5-6 gün gecikti daha demin de hafif kahverengi akıntım geldi olabilir mi acaba yerleşme kanaması gecikince oluyormu agrı oldumu nasıldı70.98 çıktı betam
Benim bu konu hakkında çok bi fikrim yok ama araştırdığım kadarıyla sana yardımcı olayımBişey sormak istiyorum benim reglm hesaplayamadım bu ay ama 5-6 gün gecikti daha demin de hafif kahverengi akıntım geldi olabilir mi acaba yerleşme kanaması gecikince oluyormu agrı oldumu nasıldı
Canim ilk belirtiler zaten adet belirtiyse cok benzer kasık agrisi rahimde baski gogus hassasiyeti gibi yerlesme kanmaasi da hafif kahverengi seklinde cok az geliyor mumkun yanij bir kan ver istersenBişey sormak istiyorum benim reglm hesaplayamadım bu ay ama 5-6 gün gecikti daha demin de hafif kahverengi akıntım geldi olabilir mi acaba yerleşme kanaması gecikince oluyormu agrı oldumu nasıldı
Günüm bugün ama devamı gelmedi akıntının. Yarın gelir heralde:)Allah bağışlasınne kadar var reglinize acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?