Yerleşme kanaması mı?

eylem baran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
2
1
1
29
Öncelikle görsel için kusura bakmayın. Arkadaşlar son adet tarihim 5 haziran başlangıç 9 haziran bitiş adet dönemim 28 -30 gün arası değişiyor fakat 21 haziranda iki gün boyunca görselde ki gibi kanamam olduğunu fark ettim. 2. Günün sonunda durdu. Beklenilen adet tarihinden 5 günlük bir gecikme durumum var . 2 temmuzda kan verdim fakat bayağı düşük çıktı. Kendimi ümitlendirip tekrar doktora gitmek istemedim. Sizce bir hamilelik var mı? Evde mi test yapmalıyım kan mı vermeliyim? Bir kaç gün daha beklemek istiyorum açıkçası sizlerin düşüncelerini merak ettim . Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?

Son düzenleme:
Öncelikle görsel için kusura bakmayın. Arkadaşlar son adet tarihim 5 haziran başlangıç 9 haziran bitiş adet dönemim 28 -30 gün arası değişiyor fakat 21 haziranda iki gün boyunca görselde ki gibi kanamam olduğunu fark ettim. 2. Günün sonunda durdu. Beklenilen adet tarihinden 5 günlük bir gecikme durumum var . 2 temmuzda kan verdim fakat bayağı düşük çıktı. Kendimi ümitlendirip tekrar doktora gitmek istemedim. Sizce bir hamilelik var mı? Evde mi test yapmalıyım kan mı vermeliyim? Bir kaç gün daha beklemek istiyorum açıkçası sizlerin düşüncelerini merak ettim . Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?Eki Görüntüle 3615087
Öncelikle merhaba canım yerleşme olabilir bu kanama ama en mantıklısı bir test alıp yapman ayrıca resimli kaldırmani tavsiye ederim çünkü bazen burda resim paylaşılıyor diye arkadaşlar çok sert eleştiri yapabiliyorlar test alıp bir bak bakalım hayırlısı olsun

Öncelikle merhaba canım yerleşme olabilir bu kanama ama en mantıklısı bir test alıp yapman ayrıca resimli kaldırmani tavsiye ederim çünkü bazen burda resim paylaşılıyor diye arkadaşlar çok sert eleştiri yapabiliyorlar test alıp bir bak bakalım hayırlısı olsun
Teşekkür ederim 😇

Back
X