• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı ???

gizliii124

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
5
0
1
24
Kızlar kusura bakmayın görüntü için reglim sekiz gün gecikti test yaptım negatif çıktı ve sonra böyle bir kanama oldu siz yerleşme kanaması mı yoksa regli başlangıcı mı normalde böyle pembemsi olmaz deyip kırmızı olurdu bu sefer bir farklı geldi umarım yerleşmedir

Kızlar kusura bakmayın görüntü için reglim sekiz gün gecikti test yaptım negatif çıktı ve sonra böyle bir kanama oldu siz yerleşme kanaması mı yoksa regli başlangıcı mı normalde böyle pembemsi olmaz deyip kırmızı olurdu bu sefer bir farklı geldi umarım yerleşmedir
Yerleşme kanaması nasıl oluyor bilmiyorum uzun süredir biz de çocuk için uğraşıyoruz ama hiç pozitif göremedim

Mrb kızlar benim de ilişkiden sonra pembemsi bir akintim oldu ardından leke şeklinde kahve rengi lekelenme oldu sonra kesildi sizce neden adetime bir hafta var

Yerleşeme kanaması yumurtlamadan 7-10 en fazla 12 gün sonra yani genelde regli gününden önce ya da regli gününe denk gelebilir. 8 gün gecikmesi sonrası için yerleşme kanaması olur mu bilemiyorum ama yumurtlamanız geç olduysa vs mümkün olabilir.
Yerleşme kanamasından sonra beta değeri yükselir bir kaç gün sonra kandan bakabilirsin

Merhaba arkadaşlar 2 gündür ağrısız pembemsi kanamam var ve 2.gun pıhtılı siyah kan geldi fazla ama ağrım yine olmadı ve pembe kan gelmeye devam ediyor test yaptım ama negatif adet mi yerleşme mi aklım almadı

Merhaba arkadaşlar 2 gündür ağrısız pembemsi kanamam var ve 2.gun pıhtılı siyah kan geldi fazla ama ağrım yine olmadı ve pembe kan gelmeye devam ediyor test yaptım ama negatif adet mi yerleşme mi aklım almadı
Merhaba ,
Yerleşmeden hemen sonra test pozitif çıkmaz yerleşme ise beta şimdi yükselmeye başlamıştır bi kaç gün daha test için bekleyebilirsiniz ya da 2 gün sonra kan testi verebilirsiniz

Merhaba benimde yumurtlama dönemimde lekelenmem oldu 3 gün sürdü çocuk istiyorum bende amaa yerleşme kanaması olabilme ihtimali varmıdır ve yerleşme kanamasından kaç gün sonra kan testi verilebilir bilen var mı yardımcı olurmusunuz ? Adetime tam 1 hafta var daha.

Back
X