Yerleşme kanaması mı?

seda1345

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2025
112
12
13
Kızlar gebelik planlıyorum. 19 kasımda adet olmam gerekirken dün akşam bianda durup dururken pembe akıntı yaşadım saatler sürdü hep bir damla gibi böyle çok hafif hafifti. Peçeteye silince geliyodu çoğunlukla. Ama ben adet oldugumu düşünerek ped koydum. Sabaha kadar pedimin hiç kan olmadığını gördüm. Sabah uyandıktan sonra gene pembe kan devam etti. Ama bazen açık kırmızı oldu. Pedim şuan asla dolmuyo sürekli az az kanama yaşıyorum ama hiç durmadan az az yaşıyorum. Araştırıyorum bazıları yerleşme bazıları adet diyor. Ben hiç 6 gün erken adet yaşamadım. Ve dün gece hiç kasık ağrısı çekmedim normalde adet olduğum gibi kasığım ağrır. Sadece bugün kasığım ağrıyor. Ümitlenmek istemiyorum sonta üzülüyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz bu şekilde bu durumu yaşayan var mı ?

Canım merhaba
Senin gibi bunu yaşayan bu sitede çok insan okudum.
Evet yerleşme kanaması olabilir ya da adet başlangıcı da olabilir. Bunu en iyi anlamanın yolu bir kaç gün sonra kan testi vermen olur. Çok ucu açık bi durum bu.
Umarım vardır

Merhabaaa :) inanır mısın sürekli kontrol ediyorum az mı geliyo çok mu geliyo. Ve Dışardan düşünüldüğü kadar gebelik kolay değilmiş bunu anladım. Böyle çaresizce beklemek çok zor

Merhabaaa :) inanır mısın sürekli kontrol ediyorum az mı geliyo çok mu geliyo. Ve Dışardan düşünüldüğü kadar gebelik kolay değilmiş bunu anladım. Böyle çaresizce beklemek çok zor
Ben birisinde aşırı çok geldiğini bile okumuştum pıhtı şeklinde ve hamileydi. Hatta bi kaç kişide kimi de daha hafif atlatıyor o yüzden kesin böyledirin tek cevabı kan testin canımm. Reglin 1 gün gecikince direk kan ver zaten varsa Allah’ın izniyle çıkar.
İlana kadar stres olduktan sonra yine öyle mi böyle hangisi doğru stres Allah ana olmak isteyenlere olacaklara olanlara yardım etsin :)

Ben iki gebeligimi de böyle öğredim 3 haftalık hamileyken hep erkenden öğrendim
Hatta ilkinde daha yoğun bir kanamaydı sonra ped taktim ertesi gun tertemizdi
2.de daha az bir kanamaydı o da kesildi ikisinde de kaset teste hemen cikmisti

Çok sevindim :) peki adet ağrısı çekiyo muydunuz? Mesela ben wcye gittigimde biraz kan akıyo bazen ama yoğun değil. Aşırı tuvalete çıkıyorum. Birde başka belirtileriniz var mıydı mesela şuan adet gibiyim ama kanım az :)

Amin cümlemize herkes bebeğine kavuşsun :)

Ve şuan biraz pıhtılı geldi. Sanırım adet ama kanım hala az

İlkinde tek ayaklarımı ısıtamıyordum karda yürürsünüz acı soguma olurya öyle bir soğukluk olmuştu ve kasıklarıma ağri vurmustu enfeksiyonum tekrarladı sandım hatta o ay soğan kürü yapmıştım işe yaramadi ustune bir de erken adet oldum diye dusunmustum
Hic unutmam pedi takip aglayarak yataga girmistim (çok cocuk istiyordum) sabah kalktigimda ped temiz olunca test yapmistim
Ama onda çok yoğundu kanamam

2.de hiçbir belirtim yoktu çocukta planlamıyordum sürpriz oldu o

Insallah hamilesinizdir

Az önce pıhtı geldi biraz. Emin olamıyorum inancımda kalmadı pek

Merhaba kanamadan ne zaman sonra pozitif gördünüz ortalama hatırlıyor musunuz ?
Birde kanama regli zamanınıza denk geldi mi hiç

Merhaba kanamadan ne zaman sonra pozitif gördünüz ortalama hatırlıyor musunuz ?
Birde kanama regli zamanınıza denk geldi mi hiç

Ertesi gün hemen gördüm net bir sekilde cizgiyi
Regl zamanımdan önce oldu kanamalarım
2.gebeligimi öğrendiğimde 3 haftalıktı

Ertesi gün hemen gördüm net bir sekilde cizgiyi
Regl zamanımdan önce oldu kanamalarım
2.gebeligimi öğrendiğimde 3 haftalıktı
Aiiyyy 3 haftalık
Maşallah Allah bağışlasın ben de hamileyim. En son reglim acaba regli mi üstüne görme mi diye kafaya çok takmıştım regli zamanı olmuştum tam. Sonra gebeliği öğrenince doktora sordum bi önce reglin üstüne görme olsa bebek daha büyük çıkardı dedi mantıken ahhahaha cahillik Ultrasona göre zaten tam regliye göre çıkıyor haftan ama bu konu benim ilgimi çok çekiyor . Ben kesin regli oldum deyip doktora gitmezdim . Birde ben kanama bitti 10 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatifti.
Neyse , konu ilgimi çekti ya nasıl konuşuyorum ahahaha
Allah bağışlasın çocuklarını sağlıkla büyüsünler inşallah

Amin cümlemizinkini sizde sağlıkla kavusun yavrunuza inşallah
Yumurtlama dönemine ve döllenmeye göre değişkenlik gösteriyor
Ben mesela regl biter bitmez 2 gün sonra ilişki olmustu onla kaldım hamile
O yüzden erken döllenme olmuştu hatta 3 haftalık kanda 112 cikmisti degerim

Ablamin regl bitti gunu gecti kaset testte negatif gozuktu. 1 hafta sonra kan verdiginde 5 ti degeri geç döllenmeydi

Evet beta değeri çok farklı oluyor ya aşırı değişiyor kişiden kişiye kiminde 3-4 katı artıyor birden . Bebek boyutunda ultrasonda erken döllenme olduğu için bebek boyu büyük çıkıyor muydu yada haftasını yakaladı mı bi zaman sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…