Yerleşme kanaması mı ??

sevonunkalbi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
18
Merhaba arkadaşlar 31 aralık ve 1 ocak yumurtlama günleri yüksekti iki günü değerlendirdik eşimle iki gün sonra göğüs hassasiyetm başladı ( şuan azaldı göğüs uclarımda var sadece )bu gün 30 gün adet olmam gerekiyodu sabah kahverengi akıntı geldi tuvalete gittikce akıntım oluyor sadece yerleşme kanaması mı yoksa adete döner mi bilgisi olan var mı

Adete de dönebilir yerleşme kanaması da olabilir. Ama yerleşme kanaması yaşamayanların sayısı yaşayanlardan daha fazladır. 2 gün içinde regli olmazsaniz test yaparsanız daha net olur
Merhaba arkadaşlar 31 aralık ve 1 ocak yumurtlama günleri yüksekti iki günü değerlendirdik eşimle iki gün sonra göğüs hassasiyetm başladı ( şuan azaldı göğüs uclarımda var sadece )bu gün 30 gün adet olmam gerekiyodu sabah kahverengi akıntı geldi tuvalete gittikce akıntım oluyor sadece yerleşme kanaması mı yoksa adete döner mi bilgisi olan var mı

Adete de dönebilir yerleşme kanaması da olabilir. Ama yerleşme kanaması yaşamayanların sayısı yaşayanlardan daha fazladır. 2 gün içinde regli olmazsaniz test yaparsanız daha net olur
Cuma günü doktor randevusu aldım bakalım

Hiç yaşamadım yerleşme kanaması. Bilmiyorum fakat yumurtlamadan 14 gün geçmiş test yapsanız çıkar zaten

Keşke erkenden randevu alıp kendini strese sokmasaydin 🥲 regli olacaksan cuma gününe kadar olursun zaten büyük ihtimalle
Ztn gitmek isitiyordum kasım da polip ameltiyatı olmuştum birde göğüs ağrım çok prolaktin hormonum cok yükseliyor bir doktorum bunun engel olduğunu demişti rutin kontorle gidicem bir dr kist oluşuyor bende iki defa oluşmuştu ameliyattan önce

Back
X