• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı

nisa0070

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
16
Arkadaşlar merhaba ben pcosum ve 3 ay önce bir kimyasal gebeliğim oldu . Adetlerim düzensiz genelde 50-60 günde 1 oluyorum. En son 31 Aralık akşamı oldum. Bugün afedersiniz lavaboda peçeteye pembelik geldi silince. Sonra çok çok az damlamış leke gibi iç çamaşırımda. Rengi pembe- kahverengi arası. Sabah 10 da görmüştüm pembeliği adet oldum sandım ama bu saate kadar hala artmadı ve gelmiyor da. Bir de acayip uyku hali var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce? Kimyasalda böyle bir kanamam olmamıştı ve belirtileri daha fazlaydı göğüs ucu hassasiyeti, kasık ağrısı gibi. Bunda hiçbir şey yok. O yüzden şüphedeyim

Arkadaşlar merhaba ben pcosum ve 3 ay önce bir kimyasal gebeliğim oldu . Adetlerim düzensiz genelde 50-60 günde 1 oluyorum. En son 31 Aralık akşamı oldum. Bugün afedersiniz lavaboda peçeteye pembelik geldi silince. Sonra çok çok az damlamış leke gibi iç çamaşırımda. Rengi pembe- kahverengi arası. Sabah 10 da görmüştüm pembeliği adet oldum sandım ama bu saate kadar hala artmadı ve gelmiyor da. Bir de acayip uyku hali var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce? Kimyasalda böyle bir kanamam olmamıştı ve belirtileri daha fazlaydı göğüs ucu hassasiyeti, kasık ağrısı gibi. Bunda hiçbir şey yok. O yüzden şüphedeyim
Merhaba aynısını bende yaşamıştım pcos var 7 yıldır istiyoruz ama nasip olmadı yarın sabah erken gebelik testi yapmanızı tavsiye ediyorum inşallah vardır

Evet anlattığınız gibi yaşadım ben yerleşme kanamasını

Merhaba aynısını bende yaşamıştım pcos var 7 yıldır istiyoruz ama nasip olmadı yarın sabah erken gebelik testi yapmanızı tavsiye ediyorum inşallah vardır
Yaaa :( hiç gebelik olmadı mı peki

Ümitlenmek istemiyorum ama bu mesajınız ümit verdi 🙈 sizde de belirti yok muydu
Belirtilerim regl öncesi ile aynıydı bacak ve bel ağrısı falan oldu ama hemen değil yerleşme kanamasından 6 7 gün sonra falan olmaya başladı. Belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterir hep aynı düzende gitmez zaten benim farklı olur sizin farklı. İnşallah hamilesinizdir🩷🩷🩷

Belirtilerim regl öncesi ile aynıydı bacak ve bel ağrısı falan oldu ama hemen değil yerleşme kanamasından 6 7 gün sonra falan olmaya başladı. Belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterir hep aynı düzende gitmez zaten benim farklı olur sizin farklı. İnşallah hamilesinizdir🩷🩷🩷
Benim de bel ağrım başladı şimdi regl öncesi ağrıya çok benziyor. Bekleyip göreceğim artık teşekkür ederim.💝

Yerleşme kanamasından kaç gün sonra kanda beta değeriniz yükseldi

İyi akşamlar bilgi verirmisiniz banada
En son adet tarihim 12 ocak ve şuan hala adet olmadım ama leke geliyor ara ara silindikce akıntıyla karişik pembe kahve rengi sarı perşembe günü geldi cuma günü geldi ama böyle devamlı değil ara ara bugün şuan yeniden başladi gögüs Kerim'de hassasiyet var karnımda bişey hisside var arada bir adet olacakmişim gibi kasik bacak ağrim var ama hafif düzeyde ama hiç adet olacakmişim gibi bir his yok bide sık ıdrara çıkmakta var acaba gebelik mi bu

İyi akşamlar bilgi verirmisiniz banada
En son adet tarihim 12 ocak ve şuan hala adet olmadım ama leke geliyor ara ara silindikce akıntıyla karişik pembe kahve rengi sarı perşembe günü geldi cuma günü geldi ama böyle devamlı değil ara ara bugün şuan yeniden başladi gögüs Kerim'de hassasiyet var karnımda bişey hisside var arada bir adet olacakmişim gibi kasik bacak ağrim var ama hafif düzeyde ama hiç adet olacakmişim gibi bir his yok bide sık ıdrara çıkmakta var acaba gebelik mi bu
Gebeliğe çok benziyor ama kan testi vermediniz mi baya geçmiş son adetin üstünden.

Kizlar 35 günde bir adet oluyorum yumurtlama olmadı adet olmam gerekirken olmadım 38. Günde kahverengi lekeler gelmişti akşam kesilmişti yumurtlama oldugunu anladım şuan yumurtlamamin 10. Gunundeyim bu sabah çok az kahverengi açık renginde leke var açık kahve bej rengi gibi bu yerleşme mi adet olmama 4 gün kalmıştır yumurtlamadan 10. Günde olduğum için zaten geç yumurtladim iyice şaşırdım ya resmen ay içinde yumurtlama görmedim 😒

Adet olmama 5 6 gün kala göğüs hassasiyeti kasık ağrıları falan olurdu hala yok 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdigimde de aynı olmuştu gogus hassasiyeti falan yoktu taaki pozitifi görene kadar o ay yumurtlama görmeyip adet beklerken yumurtlama olmuştu hamile kaldım kimyasal oldu

Ben de 3 martta çatlatma iğnesi oldum solda tek yumurtam vardı, bugün 10. Gündeyim 6-8. Günlerde küçük batmalar oldu ama kanama gelmedi, iğneyi vurulduktan sonra başlayan göğüs hassasiyeti de bugün bitti ama dolgunluk var sanki. Bilemiyorum ama hassasiyet kesilince umudumu kaybettim acaba bir şey yok mu, beklemekten başka çare kalmadı :( 😕😕

Back
X