• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

Umayylcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Görüntü için kusura bakmayın ilk defa yaşıyorum yardımcı olur musunuz 🥲

yerleşme kanaması için bişey diyemem ama reglinize çok varmış. daha önce yaşadınız mı böyle bişey ?
Hayır ilk defa oldu bundan birkaç gün önce 2 kez ilişkide de kahverengi leke olmuştu ama bu çok sıvı su seklindeydi

Hayır ilk defa oldu bundan birkaç gün önce 2 kez ilişkide de kahverengi leke olmuştu ama bu çok sıvı su seklindeydi
regli için de çok erken yerleşme için de erken diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem yine de

regli için de çok erken yerleşme için de erken diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem yine de
Cevap vermek için regl bekledim ve 3 gün gecikti sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bı bilginiz var mı bu konuda bende emin olamıyorum sadece belirti gibi kasık ağrısı var hareket ettikçe egildikce oluyor meme ucu ağrısı var

Cevap vermek için regl bekledim ve 3 gün gecikti sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bı bilginiz var mı bu konuda bende emin olamıyorum sadece belirti gibi kasık ağrısı var hareket ettikçe egildikce oluyor meme ucu ağrısı var
sabah kan verin mutlaka inşallah bebiş vardır 🙏

Back
X