yerleşme kanaması mı?

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
695
228
merhaba arkadaşlar
eşimle yumurtlama döneminde ilişkiye girdik o günden beri yani yaklaşık 11 12 gündür kasıklarımda batmalar ve göğüslerimde hassasiyet var dün pembe renkte başlayıp kahverengiye sonra da açık kırmızıyla devam eden akıntım var..bu yerleşme kanaması olabilir mi bat 7 nisan. bir de bugün midem bir garip:KK48:

ama kimse yok mu cevap verebilcek :cry:gidip kan testi yaptırsam çıkar mı

Daha önce reglin erken gelmişmiydi peki canım ? Yumurtlama gününü biliyorsan üzerine 14 gün ekle regl günün o zaman oluyor. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Eğer başka gelmezse yarın sabah ya da ondan sonraki gün sabah ilk idrarla gebelik testi yapabilirsin.

Maalesef kan testi yaptırdım 0.37 çıktı
Hayırlısı..tşkler canım alakan için

Canım reg olmadan ümidini kesme, geç döllenme olmuş olabilir.

Kızlar acil!!!
Adetime 4 gün kala pembe bi akıntı geldi. Sulu kan gibi, bundan önce böyle bi durum yaşamadım. Bugün ise gelen giden yok devam etmedi, adetime 3 gün kaldı. Sizce yerleşme kanaması mi yoksa 1-2 gün sonra adetim gelir mi? :) dünden beri adet olacakmış gibi sancım da var..

Pambuk Sindrella .. aynisi bende de oldu ve daha devam ediyo kanamam cok degil ama yine de devamm ediyo arkadaslar bana da yardimci olurmusunuz ... kendimi cok kotu hissediyorum boyle bi durum hic yasamadim sadece gecen ay 1 gun once adet oldum onemsemedim ama yine de kafam karisti bu ayda boyle olunca ppfff :KK43:

Ben de bir şey sorayım. Bu ay ilk defa test yaptım. Yumurtlamamı yakaladım. Adet 4 Nisan'da bitti. 6-7 nisan ilişki oldu. 9 Nisan'da testte çift çizgiyi yakaladım. O günü değerlendirdik. 10 Nisan'da hafif siliklik vardı. O günü de değerlendirdik. O günden bugüne de göğüslerime dokunamadım çok hassaslardı. Kasıklarım sızladı hep batma oldu ara ara özellikle sol tarafımda, bacaklarımda da bi haftadır bi çekilme oluyo iğne yemişim gibi sanki. :eek: bu da özellikle solda oldu
Birkaç defa da belime bıçak saplanıyor gibi oldu yine sol tarafımda. Bat I'm 27 nisandı bu sabah lavaboda kırmızı açık pembe arası bi şey gördüm selpakta bu ne kanaması ki acaba günüm hiç şaşmazdı ama daha üç günüm var. Ve hala göğüslerim hassas sol kasığım da sızlıyor :KK43:

X