• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mıı??

edora

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Geçen ay 29mart-3nisan adet oldum. Bu ay takviminde 26sı görünüyor. Ama adetime 10 gün kala bi lekelenme oldu kahverengi ve sol kasıkta ağrı, ertesi gün tekrar oldu, bugün adetime yaklaşık 1 hafta var. Kasıkta hafif ağrı ve peçeteye gelen leke oluyor. Gün içinde bir kere geliyor lekelenme.
Bunu yaşayan var mı?
Şimdi test yapsam çıkar mı?
Acaba yerleşme kanaması ?
Aklımda deli sorular 🙃

benziyor :) canım sökülmezse hamile olma ihtimalın fazla

Geçen ay 29mart-3nisan adet oldum. Bu ay takviminde 26sı görünüyor. Ama adetime 10 gün kala bi lekelenme oldu kahverengi ve sol kasıkta ağrı, ertesi gün tekrar oldu, bugün adetime yaklaşık 1 hafta var. Kasıkta hafif ağrı ve peçeteye gelen leke oluyor. Gün içinde bir kere geliyor lekelenme.
Bunu yaşayan var mı?
Aklımda deli sorular 🙃
Böyle bir durum varsa testte silikte olsa çıkar inşallah

Böyle bir durum varsa testte silikte olsa çıkar inşallah
Yapay zekaya sordum beklemelisin diyor. Ama araştırdığımda lekelenme varsa kana karışmıştır hormon deniliyor. Beklesem mi alsam mı bilemedim

Herkese merhaba reglime 5 gün var 2 gün önce pembe akıntı şeklinde bir şey geldi ve bu akşam yine aynı şey oldu bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı? Sizce neden negatif çıktı ve bebek yoksa bu hafif kanama neden olur? Bebek hala yerleşme sürecinde olduğu için mi negatif çıktı? Pozitife döner mi? Lütfen benim gibi olan varsa veya bir bilgisi fikri olan yazsın.

Bunu yaşayan var mı?
Aklımda deli sorular 🙃
Sonuç nedir?

Back
X