- 19 Ocak 2023
- 203
- 163
- 23
- 24
- Konu Sahibi kayitlikullanici123
-
5+2 hamileyim çok şükür pazartesi doktora gittim kese gozukmus lekelemenin de normal olduğunu söyledi doktorBeta 27 cikmis zaten gebesin canim son durum ne dir şuan leke devam ediyormu
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benimde adete 3 gün kala önce pembe sonra kahve rengi akinti ama sadece peçeteye geliyor ve idrar yaparken hafif kahve rengi akindi ama 2 gün böyleydi bugün 3 gün akimdim yok yarında adet günüm sizce benimkidemi yerlesme kanamasi başka belirtiniz varmiydi5+2 hamileyim çok şükür pazartesi doktora gittim kese gozukmus lekelemenin de normal olduğunu söyledi doktor
İnşallah öyledir benim de adet öncesi geldi lekelenmem benim kaşık ağrım ve karım ağrım vardi gaz problemi gibiHayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benimde adete 3 gün kala önce pembe sonra kahve rengi akinti ama sadece peçeteye geliyor ve idrar yaparken hafif kahve rengi akindi ama 2 gün böyleydi bugün 3 gün akimdim yok yarında adet günüm sizce benimkidemi yerlesme kanamasi başka belirtiniz varmiydi
Peki adet sancisi yaşadinmiİnşallah öyledir benim de adet öncesi geldi lekelenmem benim kaşık ağrım ve karım ağrım vardi gaz problemi gibi
Evet hergun adet olacakmışım gibi oluyor bende istemisz panik oluyorumPeki adet sancisi yaşadinmi
Leke kaç gün sürdü acabaMerhabalar 15 haziran perşembe adetime 7 gün varken leke geldi beta 27 çıktı 4 gündür hafif hafif akıntıya beraber kahverengi pembe şekilde çok az leke geliyor yerleşme kanaması mıdır
2 güne bir 15 gün Kadar sürdü şu an 6. Haftadayim bugün ilişki sonrası tekrar geldi doktor benim icin bi sorun olmadığını söyledi herhangi bi düşük tedavisine de baslanmadi ama ne olursa olsun diken uzerindeyim ama bunu bircok kişi yaşıyormuş regl kanı kadar olmadığı sürece panik yapma dedi doktorumLeke kaç gün sürdü acaba
Ya benim 4 gündür ara ara pembe akıntım geliyor belim ve kasıklarım ağrıyor gazım da var yürüdüğünde vs geliyor dinlendiğim de gelmiyor yerleşme kanı olabilir mi sizce de2 güne bir 15 gün Kadar sürdü şu an 6. Haftadayim bugün ilişki sonrası tekrar geldi doktor benim icin bi sorun olmadığını söyledi herhangi bi düşük tedavisine de baslanmadi ama ne olursa olsun diken uzerindeyim ama bunu bircok kişi yaşıyormuş regl kanı kadar olmadığı sürece panik yapma dedi doktorum
Evet olabilir belki benim de ilk vakitler sürekli karnım ve kasiklarim ağrıdı gaz problemi gibi sancıları vardi reglinize ne karar varYa benim 4 gündür ara ara pembe akıntım geliyor belim ve kasıklarım ağrıyor gazım da var yürüdüğünde vs geliyor dinlendiğim de gelmiyor yerleşme kanı olabilir mi sizce de
6 gün varEvet olabilir belki benim de ilk vakitler sürekli karnım ve kasiklarim ağrıdı gaz problemi gibi sancıları vardi reglinize ne karar var
Benim de 7 gun varken gelmisti ilk6 gün var
Sonuç ne olduBenim de 7 gun varken gelmisti ilk
Ben bugün idrar testi yaptım çok silik bir ikinci çizgi çıktı kan verdim negatif ama geç döllenme olabilir mi artar mı değerim bilmiyorum akıntım da geçti bugünSonuç ne oldu
Benim de çok silik çıkmıştı degeriniz kaçtı acabaBen bugün idrar testi yaptım çok silik bir ikinci çizgi çıktı kan verdim negatif ama geç döllenme olabilir mi artar mı değerim bilmiyorum akıntım da geçti bugün
0.28 adetime bir hafta vardı yaptığım da bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım danaBenim de çok silik çıkmıştı degeriniz kaçtı acaba
0.28 düşük bi rakam ama lekelemeyin gördüğünde mi baktirmistin beta degerine0.28 adetime bir hafta vardı yaptığım da bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım dana
Lekelenme bin son günü yaptırmıştım0.28 düşük bi rakam ama lekelemeyin gördüğünde mi baktirmistin beta degerine
Merhaba benimde adete 8 gün var bugün koyu kahve leke gelmiş yerleşme olabilir mi acaba daha önce başıma gelmedi hiç merak ettim sizin durum ne gebelik var mı sizdeBenim de 7 gun varken gelmisti ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?