Yerlesme kanaması nasıl birsey

kayitlikullanici123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
203
163
23
24
Merhabalar 15 haziran perşembe adetime 7 gün varken leke geldi beta 27 çıktı 4 gündür hafif hafif akıntıya beraber kahverengi pembe şekilde çok az leke geliyor yerleşme kanaması mıdır

Son düzenleme:
5+2 hamileyim çok şükür pazartesi doktora gittim kese gozukmus lekelemenin de normal olduğunu söyledi doktor
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benimde adete 3 gün kala önce pembe sonra kahve rengi akinti ama sadece peçeteye geliyor ve idrar yaparken hafif kahve rengi akindi ama 2 gün böyleydi bugün 3 gün akimdim yok yarında adet günüm sizce benimkidemi yerlesme kanamasi başka belirtiniz varmiydi

İnşallah öyledir benim de adet öncesi geldi lekelenmem benim kaşık ağrım ve karım ağrım vardi gaz problemi gibi

Leke kaç gün sürdü acaba
2 güne bir 15 gün Kadar sürdü şu an 6. Haftadayim bugün ilişki sonrası tekrar geldi doktor benim icin bi sorun olmadığını söyledi herhangi bi düşük tedavisine de baslanmadi ama ne olursa olsun diken uzerindeyim ama bunu bircok kişi yaşıyormuş regl kanı kadar olmadığı sürece panik yapma dedi doktorum

Ya benim 4 gündür ara ara pembe akıntım geliyor belim ve kasıklarım ağrıyor gazım da var yürüdüğünde vs geliyor dinlendiğim de gelmiyor yerleşme kanı olabilir mi sizce de

Ya benim 4 gündür ara ara pembe akıntım geliyor belim ve kasıklarım ağrıyor gazım da var yürüdüğünde vs geliyor dinlendiğim de gelmiyor yerleşme kanı olabilir mi sizce de
Evet olabilir belki benim de ilk vakitler sürekli karnım ve kasiklarim ağrıdı gaz problemi gibi sancıları vardi reglinize ne karar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…