Yerleşme kanaması nasıl olur ?

Bunu herkes söylüyor Ya. İnsanlara her ay başlık açarak rahatsızlık mı veriyorum acaba çocuk isteğimle diye düşünmeye başladım heryerde ismim var
Hahaha hayır tabi bizde sizin yazdıklarınızla yorumlarla aydınlanıp acaba mı dıyoruz . pes etmek yok sormaya devam belki bizde bi gün belirtilerimizi yazarız

Days comfort aldım ve 3. Dakikada çıkmıştı öyle kuruma falan da değil. Hayatımın en kötü günüydü. Rabbim kimseye yaşatmasın inşaAllah. Negatif çıkmasına alışkınım eğer öyle çıksaydı daha az üzülürdüm ama sevinçten ağlayıp aynı gün içinde hıçkıra hıçkıra üzüntüden ağlamıştım eşimin omzunda. Etkisinden çıkamadım günlerce.

İdareten alın canım siz eczaneden kim bilir belki gerek kalmaz almanıza internetten
bir de bir şey sormak istiyorum ben daha önce kürtaj olmuştum o gebeliğimde yerleşme lekelenmesi olduysa da bilmiyorum hiç dikkat etmemiştim ilk gebelikte olmadığını varsayalım 2.sinde olabiliyor mu ?

benim eşimde bana kızdı bir kaç kere kesin emin olmadan sevinmeyelim diyordu hep süpheli ilişkiler de benımde duygularım var acaba baba mı olacağım diye hevesleniyorum ümidim kırılıyor diyor. o zaman yapalım diyorum şüphelerle uğraşmayıp eşim biraz çocuk konusunda hassas ve hep en iyisini istiyor durumumuz kötü değil ama çocuk için daha iyisi olmalı diyor en azından deniyorsunuz ben şüpheli içe kaçan spermlerle ümit buluyorum ((

Ben predictor markasından başka hiç kullanmadım bu yüzden hiç yanıltmadı beni. Kaset testlerdede albi sanırım onu alırdım genelde. Bende aynı duyguları yaşardım büyük ihtimal ki çok korkmuştum iki çizgiyi görünce ya dış gebelikse ya da kimyasalsa vs diye. İnşallah gebe kalırsınız en kısa sürede

Ay bana dua eder misiniz hamilenin kabul olur derler diyecektim ama ettiniz bile
Allah razı olsun inşaAllah Rabbim size de kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah sağlıkla

bir de bir şey sormak istiyorum ben daha önce kürtaj olmuştum o gebeliğimde yerleşme lekelenmesi olduysa da bilmiyorum hiç dikkat etmemiştim ilk gebelikte olmadığını varsayalım 2.sinde olabiliyor mu ?
Geçmiş olsun öncelikle umarım bu sefer olurda çok güzel gider herşey Mesela benim annem de 2 gebeliğin de de yerleşme kanaması görmemiş bende görmedim. Çoğunlukla genetik bir durum sanırım.

Ama bu böyle devam edebilir diye birşey de yok. Belki 3 gebelikte kanama yaşayıp 4.de yaşamazsınız.

Çok teşekkür ederim Bu içimi rahatlattı beklemek en kötüsü

Eşiniz haklı ama ülkenin durumuna bakıp bekleyeceksek hiç çocuk yapmamamız lazım bana göre. Onun ailesi varsa sizin aileniz varsa 3 5 herkes el atacak yardım edecek inşallah. Bebek hayırlısıyla geliyor o yuvaya zaten

Bende öyle söyledim tamamen aynısını fakat gerçeklerle hareket ediyorum diyor o çocuk bir şey istediğinde alamazsam kötü hissederim diyor eşim annesini 1 yaşındayken kız kardeşimine doğum yaparken ikisini de kaybetmiş belki de korkuyor korkusu var o yüzden bu kadar çekingen bilemiyorum

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun eşinize de. Kendisi de tabi herkes öyle büyümüştür bende zorluklarla büyüdüm evladım bunları yaşasın istemem ama yaşatmam da Allah'ın izniyle. Lakin bu hayata geldik bize ruh üflendi doğduk büyüdük evlendik çalıştık çabaladık çocuk sahibi olduk büyüttük ömrümüz dolduğu zaman da göçüp gideceğiz bu dünyadan. Bize verilen hayat, görev bu ve bundan ne olursa olsun kaçamayız

Çok teşekkürler bakalım hayırlısıysa zaten yanlışlıkla da nasıl derler kazayla da olsa olmuştur belki bekleyip göreceğiz

Hamilemisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…