Yerleşme kanaması nasıl oluyor

bl0ggervibessss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
15
8
6
Adetime 13 gün var şiddetli kasık ağrısı ve 2 gündür ara ara lekelenme var yerleşme kanaması mıdır acaba bilenler varsa yardımcı olur musunuz?

Canım yerlesme kanaması olabilir. Bu zamana kadar lekelenme tarzi adet gormuyorsan muhtemelen yerlesme kanamasıdir

Adetime 13 gün var şiddetli kasık ağrısı ve 2 gündür ara ara lekelenme var yerleşme kanaması mıdır acaba bilenler varsa yardımcı olur musunuz?
Adete 13 gün kala yerleşme kanaması olmaz. 14 gün kalası zaten yumurtlamadır. 1 gün sonra yerleşme olmaz. Yumurtanız çatlamış da olabilir bilemiyorum. Ne yerleşme ne yumurtlama kanaması hiç yaşamadım.

Kizlar bendede bes gub once silik pembe kan geliyodu dun hamile oldugumu ogrendim. Ama dunden beri yine ara ara pembe damla kan seklinde geliyor. Koyulasacak diye odum patlıyor.ozele mi gideyim bugun pazartesiyimi bekleyeyim hic bilmiyorum ya.sanki kanama git gide koyulasacak kimyasal falan yasayacagim diye korkuyorum

Adet olmadığınız ay hamile olduğunuzu öğrenen varmı ben geçen aydan beri adet olmadım adet söktürücü verdi doktor ama bi türlü içim rahat etmiyor benim kullanmadım bu ayki adetime 3 gün var dün beta verdim negatif ama düzensizdir zaten adetlerim ve adet olmadığım halde ağustosta yumurtlamam oldu ovulasyonla takip ettim ve ona göre değerlendirdim bunu yaşayan varmı

Merhabalar adetime 2 gün varken pembe lekelenmem gelmeye başladı ped dolmicak şekilde yerleştirme kanaması olabilir mi acaba

Adet gününüz müydü silik pembe kan geldiğinde benim adet günüm bugün ve o şekilde kanama geldi gidiyorum geliyorum ne gelen var ne giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…