- 1 Eylül 2023
- 15
- 8
- 6
- Konu Sahibi bl0ggervibessss
-
Adete 13 gün kala yerleşme kanaması olmaz. 14 gün kalası zaten yumurtlamadır. 1 gün sonra yerleşme olmaz. Yumurtanız çatlamış da olabilir bilemiyorum. Ne yerleşme ne yumurtlama kanaması hiç yaşamadım.Adetime 13 gün var şiddetli kasık ağrısı ve 2 gündür ara ara lekelenme var yerleşme kanaması mıdır acaba bilenler varsa yardımcı olur musunuz?
Doktora gidip sorucam belki adet oluşumdurAdete 13 gün kala yerleşme kanaması olmaz. 14 gün kalası zaten yumurtlamadır. 1 gün sonra yerleşme olmaz. Yumurtanız çatlamış da olabilir bilemiyorum. Ne yerleşme ne yumurtlama kanaması hiç yaşamadım.
Doktora gittim hamilelik olabilir dedi 9 gün oldu geliyor hala kan 11 .de adet günüm 14 .test yap dedi kanama olsa bile 14.de cikarmikiCanım yerlesme kanaması olabilir. Bu zamana kadar lekelenme tarzi adet gormuyorsan muhtemelen yerlesme kanamasıdir
Az miktsrda mı yoksa kanama mıDoktora gittim hamilelik olabilir dedi 9 gün oldu geliyor hala kan 11 .de adet günüm 14 .test yap dedi kanama olsa bile 14.de cikarmiki
Merhaba, sonuç nedir ? Bende ilk defa yumurtlama gününde pembe lekelenme yaşadım.Doktora gittim hamilelik olabilir dedi 9 gün oldu geliyor hala kan 11 .de adet günüm 14 .test yap dedi kanama olsa bile 14.de cikarmiki
14.de test yaptiricam sonucu söylerimMerhaba, sonuç nedir ? Bende ilk defa yumurtlama gününde pembe lekelenme yaşadım.
Kanama miktarı ne az ne çok zaten hamile kalmaya çalışıyordum 14.de test yaptiricam o zaman yazarımAz miktsrda mı yoksa kanama mı
Ben de aynı durumdayım napıcam bilmiyorum
Korunmamıs mıydınız
Bi de hamileysen yaz lütfen
Sonuçunuz belli mi umarım beklediğiniz gibi olmuşturKanama miktarı ne az ne çok zaten hamile kalmaya çalışıyordum 14.de test yaptiricam o zaman yazarım
Bugün test yaptırdım yarın çıkacak test sonucu hayırlısıylaSonuçunuz belli mi umarım beklediğiniz gibi olmuştur
Negatif çıktı kanamam 15 gün sürdü benim doktor kanama olsada olur demişti artık denemeye devam edicemBugün test yaptırdım yarın çıkacak test sonucu hayırlısıyla
Hamile değilim malesefAz miktsrda mı yoksa kanama mı
Ben de aynı durumdayım napıcam bilmiyorum
Korunmamıs mıydınız
Bi de hamileysen yaz lütfen
Nasip .. hepimiz için zamanı var demek kiNegatif çıktı kanamam 15 gün sürdü benim doktor kanama olsada olur demişti artık denemeye devam edicem
Adet gününüz müydü silik pembe kan geldiğinde benim adet günüm bugün ve o şekilde kanama geldi gidiyorum geliyorum ne gelen var ne gidenKizlar bendede bes gub once silik pembe kan geliyodu dun hamile oldugumu ogrendim. Ama dunden beri yine ara ara pembe damla kan seklinde geliyor. Koyulasacak diye odum patlıyor.ozele mi gideyim bugun pazartesiyimi bekleyeyim hic bilmiyorum ya.sanki kanama git gide koyulasacak kimyasal falan yasayacagim diye korkuyorum
Hayırlısıyla Allah nasip eder insallah üzmemeye calıs kendiniHamile değilim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?