Yerleşme kanaması nedir ?

efullim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
10
0
31
Selam kızlar ben birsey sorucam öncelikle durumu anlatayım Erkek arkdasimla birlikte olduk ama arkdan ve bu hiçbir şekilde içe dışa bosalmadigini söylüyor ama durum şu ki adet günümu 5 gün geçiyor ve beş gündür kaşık ağrım var ve leke geliyor bu yerleşme kanaması olabilir mi ama hiçbir şekilde içime girmedi bakire yim zaten acaba sızma olmuş mudur benim suan gelen kanama sökülmüyor mu yoksa yerleşme kanaması mi

Herkese Merhaba,
forumu uzun zamandır takip ediyorum. ama daha yeni üye oldum.
bu ay tam 16 da yumurtlama gerçekleşti. sonrasında yumurtalar kendisi çatladı ve ilişkiden sonra doktor kontrolüne gittim.
Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. şimdi bugün yani aradan 16 gün geçti. bugün hafif kahve rengi ve pembe renkte karışık bir kan geldi. ben adet oldum sandım ama devamı gelmedi.
Henüz sökmüş bir kanama da yok. Normalde adetin ilk günü çok sancılı ve kanamalı geçer. Şu an hiç öyle bir durum yok.
Sizce üzerine görüyor ve hamile olabilir miyim? Bu deneyimi yaşayan varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
şimdiden çok teşekkür ederim.:KK17::KK22::anneadayı::KK49::KK49:

Herkese Merhaba,
forumu uzun zamandır takip ediyorum. ama daha yeni üye oldum.
bu ay tam 16 da yumurtlama gerçekleşti. sonrasında yumurtalar kendisi çatladı ve ilişkiden sonra doktor kontrolüne gittim.
Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. şimdi bugün yani aradan 16 gün geçti. bugün hafif kahve rengi ve pembe renkte karışık bir kan geldi. ben adet oldum sandım ama devamı gelmedi.
Henüz sökmüş bir kanama da yok. Normalde adetin ilk günü çok sancılı ve kanamalı geçer. Şu an hiç öyle bir durum yok.
Sizce üzerine görüyor ve hamile olabilir miyim? Bu deneyimi yaşayan varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
şimdiden çok teşekkür ederim.:KK17::KK22::anneadayı::KK49::KK49:
TEST YAPTINMI HAMİLEMİSİN

Maalesef kanamanın devamı geldi, şimdilik gebelik söz konusu değil. :KK12::KK16: ama ilgin için çok teşekkür ederim.

hiç önemli değil, sağlıklı olsun da başka bir şey istemem, o geleceği zamanı bilir... çok teşekkür ederim. :KK16:
Hayaller kuruyoruz sonra yıkılıyorlar çok alıştım . Ben artık hiç tanımadığım insanlar için bile mutlu olup hayal kuruyorum . Hamile olma ihtimalini düşünmek bile güzel ...

Hayaller kuruyoruz sonra yıkılıyorlar çok alıştım . Ben artık hiç tanımadığım insanlar için bile mutlu olup hayal kuruyorum . Hamile olma ihtimalini düşünmek bile güzel ...

her zaman hayırlısın dile. Ben geçen sene 5 aylık hamile iken bebeğimde kromozom hastalığı çıktı. 5 aylık normal doğum ile gebeliğimi sonlandırdılar. oyüzden artık hiç olsun diye ısrar etmiyorum. bekliyorum doğru zamanda, sağlıkla gelsin diye...

Allah sabır versin arkadaşım ;(

Ben ekimin 13nde aşılama oldum fakat kanamam geldi adet gbi degıl ama çok az dktora gttım henüz belli olmaz beklicez dedi sizce yerleşme kanamasımı rengi pembe gbi ve yoğun degıl cok az lutfen yardım :/

Aşılamadan 10 gün sonra gebelik testinde çıkıyor diye biliyorum. Kanama kaç gün devam etti? Yoğunluğu çok fazla değilse ve rengi tam kırmızı değilse yerleşme kanaması olabilir.

Evde yapılan erken gebelik testlerinden yapabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun canım.

kızlar iki ay femera tablet kullanıp , yumurtlama zamanımı normale çektim. ve üçüncü ayda yani kasımda hamile kaldım.

darısı başınıza inşallah :)
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK71::KK71::rolleyes::KK6::KK31::KK68:

X