• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi kızlar?

Yaa kan vermeyı dusunuyormusunuz benımde aklım karıstı negatıfı gorunce tamam olmadı dıyorum kanamada olmayınca acaba hala bır umut varmı dıyorum 18 ınde yumurtlama oldu farz edersem bugun 12. Gundu olsa muakkak cıkardı demi
Canım . Lekelenmen nasıl hıc cogaldı yada renkte farklılkk oldumu
Çoğaldı sonra geri azaldı kan verdim negatif çıktı.. dpo 10 da negatif çıkınca artık bir şey çıkmaz diye düşünüyorum

Kızlar biraz uzun olacak ama okuyup yardım ederseniz sevinirim.
Kızlar ayın 16 sında doktora gittim yumurtlamak üzeresin dedi. 15-17-19 günlerini değerlendirdik. 18 inde pembe bir leke geldi dedim ki galiba yumurtam çatladı.
Normalde 26 sında regl olmam gerekiyordu ama 18 inde yumurtladığımı düşünerek +14 gün ekledim 2 Mayıs olacağım regl, sanırım yani doğru mu?
dün pembe-kahverengi leke geldi. Peçeteye silerek geliyordu. Sonra sağ kasığımda bıçak batması gibi keskin bir sancı başladı. Lavaboya gittim bitince pembe leke yine peçeteye geldi. Sabah hiç kanama yoktu gün içinde de yine peçeteye pembe-kahverengi leke geliyordu, bazen açık kırmızıydı ama pıhtılı değil. Bel ağrısı, gaz sıkışması ve tad konusunda yemekler çok tuzsuz geliyor, biraz nefes daralması ve sıcak basması yaşıyorum. Çok ağrı olmasa da sancı varmış gibi hissediyorum.
Yerleşme kanaması olabilir mi? Döllenmeden 8-9 gün geçmiş oluyor eğer olduysa. Bu durumu yaşayan var mı?
Merhabalar bende martta çatlatma iğnesi oldum 10 aylık evliyim ilk kez bir tedaviyle başladık 7 haftalık hamileyim şu an, gaz sorununu hala yaşıyorum hamileleliğimin başından beri de batma kasık ağrısı yaşıyorum bu çok normal dedi doktorum ama kırmızı bi lekelenmem olmadı çok hafif kahveye dönük gibi oldu o kadar o da tam koyu değildi benim akıntım açık sarı oluyor hala daha inşallah sizinde vardır sağlıkla 🤲🏻

Herkese merhaba reglime 5 gün var 2 gün önce pembe akıntı şeklinde bir şey geldi ve bu akşam yine aynı şey oldu bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı? Sizce neden negatif çıktı ve bebek yoksa bu hafif kanama neden olur? Bebek hala yerleşme sürecinde olduğu için mi negatif çıktı? Pozitife döner mi? Lütfen benim gibi olan varsa veya bir bilgisi fikri olan yazsın.

Bende en son 24 martta regl oldum 28 nisandan beri sadece silince kahverengi leke geliyor 4.günü test yapmıştım negatifti. Ama yerleşme olma ihtimali var mı bilmiyorum testte çıkar mıydı onu da bilmiyorum. Hala devam ediyor bazende böyle afedersiniz sümüksü bir yapıda geliyor leke ama kahve pembe tonlarında 10 gün oldu neredeyse daha geliyor leke her idrar sonrası değil ama geliyor her gün mutlaka

Yerleşme kanamasınınyeni yaşamışsınız şuan negatif çıkar zaten hiç yapıp canınızı sıkmayın 2 gün sonra yapın derim ben
Hayır ben yerleşme kanamasından sonra ki gün test yaptım pozitif çıktı test yapın yerleşme kanamasına çok benziyor

Kızlar biraz uzun olacak ama okuyup yardım ederseniz sevinirim.
Kızlar ayın 16 sında doktora gittim yumurtlamak üzeresin dedi. 15-17-19 günlerini değerlendirdik. 18 inde pembe bir leke geldi dedim ki galiba yumurtam çatladı.
Normalde 26 sında regl olmam gerekiyordu ama 18 inde yumurtladığımı düşünerek +14 gün ekledim 2 Mayıs olacağım regl, sanırım yani doğru mu?
dün pembe-kahverengi leke geldi. Peçeteye silerek geliyordu. Sonra sağ kasığımda bıçak batması gibi keskin bir sancı başladı. Lavaboya gittim bitince pembe leke yine peçeteye geldi. Sabah hiç kanama yoktu gün içinde de yine peçeteye pembe-kahverengi leke geliyordu, bazen açık kırmızıydı ama pıhtılı değil. Bel ağrısı, gaz sıkışması ve tad konusunda yemekler çok tuzsuz geliyor, biraz nefes daralması ve sıcak basması yaşıyorum. Çok ağrı olmasa da sancı varmış gibi hissediyorum.
Yerleşme kanaması olabilir mi? Döllenmeden 8-9 gün geçmiş oluyor eğer olduysa. Bu durumu yaşayan var mı?
Bende birkaç gündür senin dediğin gibi bel ağrısı sabah bulantıları yaşadım geçenlerde kahverengi leke olmuştu iki günde reglim gecikti her neyse dün ve önceki gün leke oldu bir pedi iki gün kullanacak kadar temizdi bugün saçımı boyattım eğmece saçımı yıkadım kırmızıya döndü pedin ortası kadar geldi ve dediğin gibi kalçadan bıçak saplanır tarza hisler yaşadım karnımın içinde hareketlilik yani seyirme gibi şeyler yaşadım korkuyorum vardıysa düştüyse diye sende durum ne oldu bilgilendirirsen sevinirim

Bende en son 24 martta regl oldum 28 nisandan beri sadece silince kahverengi leke geliyor 4.günü test yapmıştım negatifti. Ama yerleşme olma ihtimali var mı bilmiyorum testte çıkar mıydı onu da bilmiyorum. Hala devam ediyor bazende böyle afedersiniz sümüksü bir yapıda geliyor leke ama kahve pembe tonlarında 10 gün oldu neredeyse daha geliyor leke her idrar sonrası değil ama geliyor her gün mutlaka
Benimde aynı durumda siz de ne oldu sonra

Bende birkaç gündür senin dediğin gibi bel ağrısı sabah bulantıları yaşadım geçenlerde kahverengi leke olmuştu iki günde reglim gecikti her neyse dün ve önceki gün leke oldu bir pedi iki gün kullanacak kadar temizdi bugün saçımı boyattım eğmece saçımı yıkadım kırmızıya döndü pedin ortası kadar geldi ve dediğin gibi kalçadan bıçak saplanır tarza hisler yaşadım karnımın içinde hareketlilik yani seyirme gibi şeyler yaşadım korkuyorum vardıysa düştüyse diye sende durum ne oldu bilgilendirirsen sevinirim
Benimde aynı durumda siz de ne oldu sonra
Ben bu ay böyle lekelenme ile geçti. Birkaç arkadaşımda böyle şeyler yaşamış. Dönemsel mevsim geçisinden sanırım

Ben bu ay böyle lekelenme ile geçti. Birkaç arkadaşımda böyle şeyler yaşamış. Dönemsel mevsim geçisinden sanırım
Benim de şu an öyle. 1 haziran -3 Haziran arası lekelenme oldu kesildi. Bat 5 Haziran. Adet olmayı bekliyorum.

Ya ama daha önce hiç olmamıştı...biraz da stresliydim intermette ondsn da olabilir diyor heveslendim ya

Back
X