- Emoji Skoru
- 118
- Puanlar
- 18
Sende ne belirtiler varAyy ne güzel valla sevindiimmm hadi inşallah sende nasıl durumlar ne zaöan regl günün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende ne belirtiler varAyy ne güzel valla sevindiimmm hadi inşallah sende nasıl durumlar ne zaöan regl günün
O lekelenme ne kadar sürdü canım? Hani yumurta çatlama da olabilir mi diye düşündüm şu an. Regl tarihin ne zaman? Ayrıca benim normalde 12 sinde gösteriyordu yumurtlama, 14 ünde bir kanamam oldu ben ondan dolayı 16 sında ramdevu aldım. Randevu da yumurtlamak üzeresin diyince şaşırdım bak düşün 12 si normalde benim yumurtlama. Acaba diyorum sende de yumurtlama kanaması mı oldu..Kuzum benim döngüler biraz uzun uygulama ovülasyonu 21 Nisan gösterdi şh testi yapıyordum innovita aynı koyulukta ya da daha koyu değildi testim ama normaldekilere göre de koyuydu uygulama o günü pik sayıp 21 nisana da ovülasyon dedi.
Biz 19-21-22-24 nisanı değerlendirdik.
Bugün de tuvalette sadece peçeteye gelen kahvemsi bej tonlarda lekelenmem oldu.
Sabah ilk idrarla bir test yapmayı denicem ama uyuyamıyorumm.
Bir de kasığımın tam ortasında hafif kramp bazen aniden şiddetli oluyor anlık
Bir de vajinamı sanki biri tjtup aşağı çekiyor gibi bir his var
Bel ağrısı, metalik tat, gaz sıkışması, sağ kasığımda sancı, sık idrara çıkma var canımSende ne belirtiler var
Ama çatlamadan nasıl çatlama kanaması olacak ki kuzum doktor çatlamaya daha var dediğinde sen zaten kanamayı görmüştünO lekelenme ne kadar sürdü canım? Hani yumurta çatlama da olabilir mi diye düşündüm şu an. Regl tarihin ne zaman? Ayrıca benim normalde 12 sinde gösteriyordu yumurtlama, 14 ünde bir kanamam oldu ben ondan dolayı 16 sında ramdevu aldım. Randevu da yumurtlamak üzeresin diyince şaşırdım bak düşün 12 si normalde benim yumurtlama. Acaba diyorum sende de yumurtlama kanaması mı oldu..
Yani çatlama yakın demiş ya doktor demek daha çatlamamış ama kanama görmüşsünAma çatlamadan nasıl çatlama kanaması olacak ki kuzum doktor çatlamaya daha var dediğinde sen zaten kanamayı görmüştün
Bu arada benim BAT 5 Mayıs
Bir de 2-3 kere dün tuvalette sadece peçeteye geldi şu an yok tertemiz
Canım işte daha 5 mayısa 1 hafta var demek istediğim acaba geç mi yumurtladın. Bende de böyle oldu ondan söylüyorum, 1 gün süren kahverengi lekeden sonra ben doktora gittim yumurtlamak üzeresin dedi. Onun üzerine anladım 6 gün geç yumurtladığımıAma çatlamadan nasıl çatlama kanaması olacak ki kuzum doktor çatlamaya daha var dediğinde sen zaten kanamayı görmüştün
Canım işte daha 5 mayısa 1 hafta var demek istediğim acaba geç mi yumurtladın. Bende de böyle oldu ondan söylüyorum, 1 gün süren kahverengi lekeden sonra ben doktora gittim yumurtlamak üzeresin dedi. Onun üzerine anladım 6 gün geç yumurtladığımıAma çatlamadan nasıl çatlama kanaması olacak ki kuzum doktor çatlamaya daha var dediğinde sen zaten kanamayı görmüştün
O da olabilir kuzucum da ben şeye takıldım yumurtlama kanaması olsaydı yumurtlamadan sonra gelmez miydi. Doktorun yumurtlamak üzeresin demiş yani yumurtlamamışsan daha nasıl yumurtlama kanaması olur kiCanım işte daha 5 mayısa 1 hafta var demek istediğim acaba geç mi yumurtladın. Bende de böyle oldu ondan söylüyorum, 1 gün süren kahverengi lekeden sonra ben doktora gittim yumurtlamak üzeresin dedi. Onun üzerine anladım 6 gün geç yumurtladığımı
Yok hayır yumurtlama kanamasıdır büyük ihtimalle dedi bilmiyorum orasını.. 18 inde yumurtam çatladı galiba zaten, bakalımm inşallahO da olabilir kuzucum da ben şeye takıldım yumurtlama kanaması olsaydı yumurtlamadan sonra gelmez miydi. Doktorun yumurtlamak üzeresin demiş yani yumurtlamamışsan daha nasıl yumurtlama kanaması olur ki
Bir de hiç yumurtlama kanaması vs yaşamadım ara kanama
Bilmiyorum insan bu dönemde de her şeyi gebeliğe vuruyor belki ondan böyle düşünüyor olabilirim
Umarım ikimiz de hamileyizdir![]()
Canım ben varım aynen benimde böyle oldu . Anlattığın gibi . Su an 9 haftalık olduk . İnşallah sende gebesindirKızlar biraz uzun olacak ama okuyup yardım ederseniz sevinirim.
Kızlar ayın 16 sında doktora gittim yumurtlamak üzeresin dedi. 15-17-19 günlerini değerlendirdik. 18 inde pembe bir leke geldi dedim ki galiba yumurtam çatladı.
Normalde 26 sında regl olmam gerekiyordu ama 18 inde yumurtladığımı düşünerek +14 gün ekledim 2 Mayıs olacağım regl, sanırım yani doğru mu?
dün pembe-kahverengi leke geldi. Peçeteye silerek geliyordu. Sonra sağ kasığımda bıçak batması gibi keskin bir sancı başladı. Lavaboya gittim bitince pembe leke yine peçeteye geldi. Sabah hiç kanama yoktu gün içinde de yine peçeteye pembe-kahverengi leke geliyordu, bazen açık kırmızıydı ama pıhtılı değil. Bel ağrısı, gaz sıkışması ve tad konusunda yemekler çok tuzsuz geliyor, biraz nefes daralması ve sıcak basması yaşıyorum. Çok ağrı olmasa da sancı varmış gibi hissediyorum.
Yerleşme kanaması olabilir mi? Döllenmeden 8-9 gün geçmiş oluyor eğer olduysa. Bu durumu yaşayan var mı?
İnşallah özelden mesaj attım bakar mısınızCanım ben varım aynen benimde böyle oldu . Anlattığın gibi . Su an 9 haftalık olduk . İnşallah sende gebesindir![]()
Ay benim kırmızı olmadı hala pembe devamm, dedim regl oldum sanırım dedim ama olmadım kahverengi pembe gidiyoBen regl oldum kızlar aklımı deliricem![]()
Aynı kuzucum bi döncek gibi oldu dönmediAy benim kırmızı olmadı hala pembe devamm, dedim regl oldum sanırım dedim ama olmadım kahverengi pembe gidiyo
Evett sabah artımed yaptım ben negatif geldi ama negatif olduğunu gördüm. Yine de bilemedim artımed güvenilir değil diyorlarAynı kuzucum bi döncek gibi oldu dönmedi
Hahaah eğer bu kanamalardan sonra hamile çıkarsam çok gülerim…Aynı kuzucum bi döncek gibi oldu dönmedi
Merhaba bende sızın belırtılerjnızı yasıyorum 17 sınde yumurta akıntısını gordum 18 gece ılıskı oldu 26 sında kahve lekelenme basladı suan leke hala devam edıyor kanamayada donusmedı testlerde negatıf tekrarladınızmı testınızıHahaah eğer bu kanamalardan sonra hamile çıkarsam çok gülerim…![]()
Aynı durumdayız bende de kanamaya dönüşmedi devam ediyor.. negatifMerhaba bende sızın belırtılerjnızı yasıyorum 17 sınde yumurta akıntısını gordum 18 gece ılıskı oldu 26 sında kahve lekelenme basladı suan leke hala devam edıyor kanamayada donusmedı testlerde negatıf tekrarladınızmı testınızı
Yaa kan vermeyı dusunuyormusunuz benımde aklım karıstı negatıfı gorunce tamam olmadı dıyorum kanamada olmayınca acaba hala bır umut varmı dıyorum 18 ınde yumurtlama oldu farz edersem bugun 12. Gundu olsa muakkak cıkardı demiAynı durumdayız bende de kanamaya dönüşmedi devam ediyor.. negatif
Aynı durumdayız bende de kanamaya dönüşmedi devam ediyor.. negatif
kızlar ben kan verdim değerler böyle çıktı doktorumla mesajlaştık attım görseli sonuçlar iyi sorun yok dedi ama Estradiol yani Östrojen çok yüksek gibi ama tekrar sordum kötü sonucun yok gayet iyi dediYaa kan vermeyı dusunuyormusunuz benımde aklım karıstı negatıfı gorunce tamam olmadı dıyorum kanamada olmayınca acaba hala bır umut varmı dıyorum 18 ınde yumurtlama oldu farz edersem bugun 12. Gundu olsa muakkak cıkardı demi
Canım . Lekelenmen nasıl hıc cogaldı yada renkte farklılkk oldumu