Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim için çok özür dilerim adete 6 gün var yerles
Fotoğrafi kaldırdım yazan olmayınca tekrar yükleyeyim gecikmem yok adete 6 gün var
Kanamadan sonra test yapın isterseniz adetleriniz hep düzenli mi olur yumurtlama da yaşıyor olabilirsiniz yerleşme de olabilirİlk defa oldu teşekkür ederim cevabınız için
Şuan erken gebelik testi yaparsanız çıkar zatenİlk defa oldu teşekkür ederim cevabınız için
Adetlerim hep düzenli olur günü günündeKanamadan sonra test yapın isterseniz adetleriniz hep düzenli mi olur yumurtlama da yaşıyor olabilirsiniz yerleşme de olabilir
Teşekkür ederim yorumunuz için önceki gebeliğim 3 haftada olduğu için onu kaybettim malesefte heyecandan 8 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti sonuç çok erken yapmışsın dediler yeniden yapayım mı peki testŞuan erken gebelik testi yaparsanız çıkar zaten
Teşekkür ederim yorumunuz için önceki gebeliğim 3 haftada olduğu için onu kaybettim malesefte heyecandan 8 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti sonuç çok erken yapmışsın dediler yeniden yapayım mı peki test
Alıntı
Evet şuan yaparsan çıkar kesinlikleTeşekkür ederim yorumunuz için önceki gebeliğim 3 haftada olduğu için onu kaybettim malesefte heyecandan 8 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti sonuç çok erken yapmışsın dediler yeniden yapayım mı peki test
Alıntı
O zaman yumurtlama değildir, yerleşme kanamasının adete 5 veya 2 gün kala geldiğini duymuştum yerleşme olabilir o yüzden test yapmanız en iyisiAdetlerim hep düzenli olur günü gününde
Çok teşekkür ederimO zaman yumurtlama değildir, yerleşme kanamasının adete 5 veya 2 gün kala geldiğini duymuştum yerleşme olabilir o yüzden test yapmanız en iyisi