Olabilir tabiki. Evde test yapsanız erken olup çıkmayabilir. En garantisi kan testi yaptırmanız yada bi kaç gün daha beklemeniz. Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüze göre olsun inşallah herşeyHerkese merhaba normalde regl günüm 31 Mayıs ben 30undan beri yani 3 gündür hergün sadece bir defa günlük ped üzerinde açık kahve rengi kıvamı biraz daha yoğun lekeler görüyorum. İlk gün regl oldum sandım ama devamı gelmedi ara ara mesela hapşırırken kasıkta bir ağrı oluyor ve geçiyor . Birde sıcaklardan mi yoksa ben ekstra mi sicakliyorum bilmiyorum bedenim yanıyor sanki bunlar dışında başka bir belirti hissetmiyorum .
Sizce hamilemiyim.
Gece biraz geç bir saat ama test yaptım ve sonuç bu hamilemiyimOlabilir tabiki. Evde test yapsanız erken olup çıkmayabilir. En garantisi kan testi yaptırmanız yada bi kaç gün daha beklemeniz. Hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüze göre olsun inşallah herşey
Çizgi hemen çıktıysa yüksek ihtimalle gebelik var. Ancak kanamalar normal değil. Kısa zamanda bir doktora görünüp tahlil yaptırın. Yerleşme kanaması daha bebek oluşmadan oluyor çünkü. Testte çıktıysa her kanamaya dikkat etmek gerekGece biraz geç bir saat ama test yaptım ve sonuç bu hamilemiyimEki Görüntüle 3077235
Sabah ilk iş doktora gideceğim inşallah gevvelik5 vardır ve sorunsuzdur teşekkürler yorum içinÇizgi hemen çıktıysa yüksek ihtimalle gebelik var. Ancak kanamalar normal değil. Kısa zamanda bir doktora görünüp tahlil yaptırın. Yerleşme kanaması daha bebek oluşmadan oluyor çünkü. Testte çıktıysa her kanamaya dikkat etmek gerek
Testi yaptıktan 5 dakika içinde çıktıysa eğer 2 çizgi gözünüz aydın diyebiliriz ama kan tedti yaptırın ki netleşsinGece biraz geç bir saat ama test yaptım ve sonuç bu hamilemiyimEki Görüntüle 3077235
Evet hemen çıktı şimdi kan vermeye. Gidiyorum gece uyuyamadım heyecandan inşallah hamiyimdirTesti yaptıktan 5 dakika içinde çıktıysa eğer 2 çizgi gözünüz aydın diyebiliriz ama kan tedti yaptırın ki netleşsin
Naptınız gittinizmi doktora :)Evet hemen çıktı şimdi kan vermeye. Gidiyorum gece uyuyamadım heyecandan inşallah hamiyimdir
Bende çok heycanlandım şimdi ne yaptınız, sonuç ne çıktıEvet hemen çıktı şimdi kan vermeye. Gidiyorum gece uyuyamadım heyecandan inşallah hamiyimdir
Ben de merak ettim ne yaptınız:)?Evet hemen çıktı şimdi kan vermeye. Gidiyorum gece uyuyamadım heyecandan inşallah hamiyimdir
Hala sonuçları bekliyorum dün sabah olduğum test bu saat oldu hala çıkmadıBen de merak ettim ne yaptınız:)?
Bekliyorum sonuçları daha belli değil kaç olunca hamile oluyorum acabaBende çok heycanlandım şimdi ne yaptınız, sonuç ne çıktı
Gittim dün sabah kan da verdim ama bu saat oldu sonuçlar çıkmadı bir test daha alıp yapsam mı acabaNaptınız gittinizmi doktora :)
sağlık ocağında mı verdiniz testi . birde kanamanız kesildi mi bende aynı durumu yaşıyorumGittim dün sabah kan da verdim ama bu saat oldu sonuçlar çıkmadı bir test daha alıp yapsam mı acaba
Evet sağlık ocağına verdim dün sabah erken verdim bugün sonuç çıkmadı bende bir test daha yapacağım bugünsağlık ocağında mı verdiniz testi . birde kanamanız kesildi mi bende aynı durumu yaşıyorum
Canım benim hamilesin işte gözünüz aydın sağlıkla alın inşallah kucağınıza çok çok sevindimEki Görüntüle 3078251 kizlar sonuçlar böyle farklı bir şekilde çıkmış bunu tam anlamadım hamilemiyim değil miyim neyim 230 tam ne oluyor yardım lütfen heyecanlandım
Evet bende biraz bakınca anladım Allah'a şükür isteyen bekleyen herkese nasip etsin mucize resmenCanım benim hamilesin işte gözünüz aydın sağlıkla alın inşallah kucağınıza çok çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?