Arkadaşlar merhaba bugün hafiften bir kahverengimsi pembemsi bir akıntım geldi sabah ta çok az bir süre adet sancısı gibi bir sancı hissettim fakat günüme daha var sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Arkadaşlar merhaba bugün hafiften bir kahverengimsi pembemsi bir akıntım geldi sabah ta çok az bir süre adet sancısı gibi bir sancı hissettim fakat günüme daha var sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Merhaba benimde adetimden 2 gün önce hafif pembemsi ama peceteyle aldıkça gelen akintim oldu ertesi gün leke halinde kanamam oldu aksama doğru 1 ped dolacak şekilde kan geldi.bugun 3.gun koyu kahverengi lekem var bende şüpheliyim.sizin sonuç ne oldu?
Merhaba benimde adetimden 2 gün önce hafif pembemsi ama peceteyle aldıkça gelen akintim oldu ertesi gün leke halinde kanamam oldu aksama doğru 1 ped dolacak şekilde kan geldi.bugun 3.gun koyu kahverengi lekem var bende şüpheliyim.sizin sonuç ne oldu?
Yani yumurtlama tarihinden itibaren 14 gunde kesin sonuç alan cok . Kişiden kişiye çok değişkenlik gösterene birsey bu. Kimisi erken öğreniyor kimisi ise geç. Benim tavsiyem birazcık daha sabırlı olmanız yönünde. Eleştiri olarak değil de tavsiye olarak söylüyorum
Yani yumurtlama tarihinden itibaren 14 gunde kesin sonuç alan cok . Kişiden kişiye çok değişkenlik gösterene birsey bu. Kimisi erken öğreniyor kimisi ise geç. Benim tavsiyem birazcık daha sabırlı olmanız yönünde. Eleştiri olarak değil de