Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Smge11

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
22
5
6
28
Arkadaşlar merhaba bugün hafiften bir kahverengimsi pembemsi bir akıntım geldi sabah ta çok az bir süre adet sancısı gibi bir sancı hissettim fakat günüme daha var sizce yerleşme kanaması olabilir mi

merhaba arkadaslar benımde adetıme 2 gun varken ilk pembe renkte geldı sonra kahverengi lekenmem oldu bugunde adetimin günü gecti acaba hamile olbilir mıyım

merhaba arkadaslar benımde adetıme 2 gun varken ilk pembe renkte geldı sonra kahverengi lekenmem oldu bugunde adetimin günü gecti acaba hamile olbilir mıyım
Merhaba benimde adetimden 2 gün önce hafif pembemsi ama peceteyle aldıkça gelen akintim oldu ertesi gün leke halinde kanamam oldu aksama doğru 1 ped dolacak şekilde kan geldi.bugun 3.gun koyu kahverengi lekem var bende şüpheliyim.sizin sonuç ne oldu?

Acaba test yaptın mı? Yada kan testi verebilirsin imkanın varsa

Daha yapmadim idrar testi için kac gun geçmesi lazım acaba.? Ayrica ilk defa böyle oldum
Yani yumurtlama tarihinden itibaren 14 gunde kesin sonuç alan cok . Kişiden kişiye çok değişkenlik gösterene birsey bu. Kimisi erken öğreniyor kimisi ise geç. Benim tavsiyem birazcık daha sabırlı olmanız yönünde. Eleştiri olarak değil de tavsiye olarak söylüyorum

Anladimm çok teşekkür ederim bilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…