Kızlar merhaba adetime 4 gün var henüz dün ve bugün kahverengi lekelenme oldu hala da devam ediyor sanırım test yaptım negatif ama erken gebelik testi değildi sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Yerleşme kanaması regli gibi devam eden bir kanama değil
Olabilir de, ama zaten ilk haftalarda hatta ilk 3 ay için kanamaların olabileceği söyleniyor bu yerleşme olur başka bir sebebten olur ama gebelik neden olabiliyor bunaTest pozitif olduğu halde yerlesme kanamasi olurmu yerleşme kanaması nasıl oluor
Tesekkur ederimOlabilir de, ama zaten ilk haftalarda hatta ilk 3 ay için kanamaların olabileceği söyleniyor bu yerleşme olur başka bir sebebten olur ama gebelik neden olabiliyor buna
Kimyasal olabilir ama henüz kesin değil gibi lekeler için ilaç vermedi mi normalde olan şeyler bunlar kimisi aşırı kanama ile geçiriyor..kızlar cumartesi adet günüm ama geçn cumartesindendr hergün nohut kadar apaçık pembe yada kahve leke geliyor birgün tek gelmedi kasıklarm ve belimde ağrıyor dün test yaptm 9,57 çıktı doktor yerleşle kanamasıda olabilir ama büyük ihtimal kimyasal dedi benim gibi uzun yerleşme geçiren var mı ağrılı? Daha adetime 3 gün var
İnşallah yaa. İlaç vermedi adet günüm daha gelmedi ya dedi 9 düşük bir değer. 2 günde bir kan vereceksin sağlıklı artarsa emin olacaz zaten adetime daha 3 gün varKimyasal olabilir ama henüz kesin değil gibi lekeler için ilaç vermedi mi normalde olan şeyler bunlar kimisi aşırı kanama ile geçiriyor..
Bir daha kan vermelisiniz değerin artıp artmadığını görmek için.. umarım sağlıklı bir gebelik olur
Anlaidm İnshaAllah değerler artarİnşallah yaa. İlaç vermedi adet günüm daha gelmedi ya dedi 9 düşük bir değer. 2 günde bir kan vereceksin sağlıklı artarsa emin olacaz zaten adetime daha 3 gün var
Benimde adet günümde oldu iki kez hafif kahve az pembe sonra kesildi ama değerlerim artiyorİnşallah yaa. İlaç vermedi adet günüm daha gelmedi ya dedi 9 düşük bir değer. 2 günde bir kan vereceksin sağlıklı artarsa emin olacaz zaten adetime daha 3 gün var
Ola bilir benim yerleşme kanamam iki gün devam etdi adet sandım sonra kesildi bir hafta sonra doktora gitdik 7 haftalık bebekKızlar merhaba adetime 4 gün var henüz dün ve bugün kahverengi lekelenme oldu hala da devam ediyor sanırım test yaptım negatif ama erken gebelik testi değildi sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Ayy inşallah benimde öyledir kanaman nasl oluyordu peki miktar sıklık ve renk?Ola bilir benim yerleşme kanamam iki gün devam etdi adet sandım sonra kesildi bir hafta sonra doktora gitdik 7 haftalık bebektestinde 7 haftadan erken cikmiyo
Benim 1 hafta önce başladı işte c.tesi p.tesi salı günü oldu bugün de aşırı az ama sancım var sizde de oldu muBenimde adet günümde oldu iki kez hafif kahve az pembe sonra kesildi ama değerlerim artiyor
Rengi normal diyildiAyy inşallah benimde öyledir kanaman nasl oluyordu peki miktar sıklık ve renk?
Ayy maşallah sen eleği asmışsnRengi normal diyildibı qarip kahverengine dönmüş bireng iki gün oldu iki günün sonunda yok oldu. Adetin son iki gününde nasıl az oluyo o şekilde akşama kadar iki kere ped deyisdim o kadar. Ama basqa bı bulqu yokdu hiç supenenmedim her halde adetimde bı problem var dedim bide kızımı emiziriyodum hala
Yok sanci yoktu bnde aşırı olmadiBenim 1 hafta önce başladı işte c.tesi p.tesi salı günü oldu bugün de aşırı az ama sancım var sizde de oldu mu
Anladm bakalım artk beklemektn başka çare yok zaman geçmiyorYok sanci yoktu bnde aşırı olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?