• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi

Kupsekerimm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
6
0
6
23
Hanimlar merhaba cuma günü biraz kahverengi kanamam oldu 2 3 damla kadar sonrasında biraz fazlalaştı normal regl tarihine 2 hafta vardı regli öncesi belirtilerin bazıları vardı ara ara mide bulantisi oldu sol kasik agrım oldu ve 2 gün önce başım çok ağrıdı bir de normalde 7 gun surerken bugun 5.gunu bitecek gibi kahverengi bi akıntı gelmiş yine yerlesme kanaması olabilir mi emin değilim bir de ben adet oluyorum zannediyorum emin olamadım erken gelince test yaptirmistim cumartesi gunu beta 0 cikti kimileri kan testi kanama bittikten sonra cikar belli olmaz diyor kimileri de hamilelik yok diyor emin olamadim yerlesme kanamasi olanlar cevap verebilir mi

Hanimlar merhaba cuma günü biraz kahverengi kanamam oldu 2 3 damla kadar sonrasında biraz fazlalaştı normal regl tarihine 2 hafta vardı regli öncesi belirtilerin bazıları vardı ara ara mide bulantisi oldu sol kasik agrım oldu ve 2 gün önce başım çok ağrıdı bir de normalde 7 gun surerken bugun 5.gunu bitecek gibi kahverengi bi akıntı gelmiş yine yerlesme kanaması olabilir mi emin değilim bir de ben adet oluyorum zannediyorum emin olamadım erken gelince test yaptirmistim cumartesi gunu beta 0 cikti kimileri kan testi kanama bittikten sonra cikar belli olmaz diyor kimileri de hamilelik yok diyor emin olamadim yerlesme kanamasi olanlar cevap verebilir mi

Yerleşme kanaması regliden 2 hafta önce oluşmaz. Yumurtlama dönemi yani ara dönem kanaması/lekelenmesi yaşamışsınız

Merhaba son durum nedir bende de böyleydi kahverengi bi hafta sonra hamileydm ama kimyasaldı

Yumurtlama dönemi kanaması sanırım.Aynısı benim de aylarca başıma geldi.Sonrasında doktorum yumurtlama dönemi kanaması olduğunu söylemişti.

Merhaba son durum nedir bende de böyleydi kahverengi bi hafta sonra hamileydm ama kimyasaldı
Ama hep başa sarmaktan yoruldum artık bende benim gibi olan varmı bilmiyorum 20 günde adet görüyorum ve başlamadan bir hafta önce lekelenmeler devam ediyor bu sefer oldu diyorum karnım ağrıyor sırtım ağrıyor midem eksiyor filan bilemiyorm bugün kahverengi lekelenmeler yaşıyorum koyu ins regl değildir hayirlisi

Ama hep başa sarmaktan yoruldum artık bende benim gibi olan varmı bilmiyorum 20 günde adet görüyorum ve başlamadan bir hafta önce lekelenmeler devam ediyor bu sefer oldu diyorum karnım ağrıyor sırtım ağrıyor midem eksiyor filan bilemiyorm bugün kahverengi lekelenmeler yaşıyorum koyu ins regl değildir hayirlisi
Evet haklısın her ay regl biter bitmez aynı muhabet bende bu ay hiç bişe yok ne pembe ne kahverengi regle de on gün kldı olsa bişe olurxu heralde

hanımlar merhaba geçen ay regl tarihimi unuttugumdan bu ay ne zaman olacagim bilmiorum ama 20 li tarihlerdir diye tahmin ediorum .reglim düzenlidir asla gecikme olmaz bir hafta once peceteye gelen pembelik geldi kesildi simdide 3 gundur ilk gun belli olacak sekilde diger gun ve saatlerce belli belirsiz kahverengi skinti gelmekte bugun beta yaptirdim 2.39 cikti 5 deger alti gebelik yok deniyor fakat erken oldugu icin boyle cikar mi suphe icerisindeyim baska belirti yok sadece hafif baş agridi ve bacak agrisi disinda lutfen yardim

İyi
adetten 2 hafta kadar önce olduysa yumurtlama kanaması olabilir bence ama yine adeti bekle test yaptır derim

Benim de pcosum var çok düzenli değil ve 45-48 günde bir adet oluyorum Dr iki ay önce inofolic combi önerdi kullandım o ay 35.günde regl oldum sonra alamadım bebek düşündüğümüz için bu ay tekrar alıp kullanmaya başladım sat 1 ama batı tahmin edemiyorum ve 3-4 gün önce lekelenme şeklinde pembe kanamam oldu mu yumurtlama kanaması mı yerleşme mi emin olamadım dün de lekelenme bitti daha olmadı beta baksam çıkar mı acaba ?

Yerleşme kanaması regliden 2 hafta önce oluşmaz. Yumurtlama dönemi yani ara dönem kanaması/lekelenmesi yaşamışsınız
Ben her ay düzenli olarak 28inde yataktan kalktığımda regl olduğumu görüyordum ama ben kasım ayında olmadım 4 gün gecikti ve sabah mide bulantılarım oldu sol tarafımda benimde sancım vardı hamileliğin her belirtisini yaşıyordum kısacası hamile olduğumu düşündüm bugün ilk başta hafif pembelik geldi sonradan biraz çoğaldı ne olduğunu bilmiyorum bana da yardım eder misiniz ?

Ben her ay düzenli olarak 28inde yataktan kalktığımda regl olduğumu görüyordum ama ben kasım ayında olmadım 4 gün gecikti ve sabah mide bulantılarım oldu sol tarafımda benimde sancım vardı hamileliğin her belirtisini yaşıyordum kısacası hamile olduğumu düşündüm bugün ilk başta hafif pembelik geldi sonradan biraz çoğaldı ne olduğunu bilmiyorum bana da yardım eder misiniz ?
Adet olabilir mi? Çoğaldı diyorsunuz çünkü.
Bu arada mide bulantısı gebeliğin 6.haftasından sonra başlar en erken.

Kan verebilirsiniz.Yerleşme kanaması olabilir

Adet olabilir mi? Çoğaldı diyorsunuz çünkü.
Bu arada mide bulantısı gebeliğin 6.haftasından sonra başlar en erken.
4 haftalık hamileyim ama benim de mide bulantılarım oluyor.kişiden kişiye değişiklik gösterebilir belki 🙏🏼💐

Back
X