- 30 Nisan 2023
- 12
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi sonbaharr_ss
-
Adetim geçmedi aslında 18 nde adet olmam gerekiyor ama hep sancım 3 4 gün önceden başlar hiç sancım olmadı herhangi bir adet belirtim yokAdetin gectiyse evet yerlesme kanamasi olabilir
şuan tamamen durdu mu kanama ..Kızlar ben normalde sancılı bir şekilde adet olurum ve lekelenmem olduktan bir kaç saat sonra yoğun kanamam olur ama bugün birden kahve rengi bir lekelenmem oldu sonrasında az az çok kırmızı olmayan bir kanama oldu sonrası durdu sancım hiç birşeyim yok yerleşme kanaması olabilir mi sizce?
benim de aynı dediğiniz gibi oldu idrar testini ne zaman yapsam çıkar acabaşuan tamamen durdu mu kanama ..
yerleşme kanaması olabilir ama kırmızıya çok dönmemesi gerek ..
kahverengi gelir durur sonra ertesi gün falan az yeniden gelirse olabilir sonrasında durur kalır..
BENİM DE ÖYLE OLMUŞTU KİMYASAL GEBELİK OLDU SONRASINDA AMA SİZİNKİ İNŞALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA DA AIRSINIZ HAMİLESİNİZDİR İNŞALLAH BENCE ADETİN GEÇMESİNİ BEKLEYİN ŞUAN GEÇTİMİ ERKEN GEBELİK TESTİ DE YAPABİLİRSİNİZbenim de aynı dediğiniz gibi oldu idrar testini ne zaman yapsam çıkar acaba
Geçti adet günümde oldu leke şeklinde işte adetten farklı pembe kahve rengi peçeteye gelen sancısız kanamalar oldu bitti adet günümden önce yapmıştım erken gebelik testi negatif çıkmıştıBENİM DE ÖYLE OLMUŞTU KİMYASAL GEBELİK OLDU SONRASINDA AMA SİZİNKİ İNŞALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA DA AIRSINIZ HAMİLESİNİZDİR İNŞALLAH BENCE ADETİN GEÇMESİNİ BEKLEYİN ŞUAN GEÇTİMİ ERKEN GEBELİK TESTİ DE YAPABİLİRSİNİZ
GEÇ DÖLLENME DE OLABİLİR BRKAÇ GÜN SONRA YENİLEYİN TESTİGeçti adet günümde oldu leke şeklinde işte adetten farklı pembe kahve rengi peçeteye gelen sancısız kanamalar oldu bitti adet günümden önce yapmıştım erken gebelik testi negatif çıkmıştı
Merhabalar ben gecen hafta beta hcg yaptirdim pazartesi 26.07 carsamba 39.27 cikti adetim 10 gundur geciyo bu sabah kanama oldu adetmi oluyorum yerlesme kanamasida olabilirmi cevap verirseniz cok sevinirimKızlar ben normalde sancılı bir şekilde adet olurum ve lekelenmem olduktan bir kaç saat sonra yoğun kanamam olur ama bugün birden kahve rengi bir lekelenmem oldu sonrasında az az çok kırmızı olmayan bir kanama oldu sonrası durdu sancım hiç birşeyim yok yerleşme kanaması olabilir mi sizce?
kimyasal gebelik yaşamışsın büyük ihtimal canım bundan dolayı adetin gelebilirMerhabalar ben gecen hafta beta hcg yaptirdim pazartesi 26.07 carsamba 39.27 cikti adetim 10 gundur geciyo bu sabah kanama oldu adetmi oluyorum yerlesme kanamasida olabilirmi cevap verirseniz cok sevinirim
Evet doktora gittim kimyasalmiskimyasal gebelik yaşamışsın büyük ihtimal canım bundan dolayı adetin gelebilir
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla sağlıklı bir gebelik yaşayıp evladını kucağına alırsın inşallah amin...Evet doktora gittim kimyasalmis
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla sağlıklı bir gebelik yaşayıp evladını kucağına alırsın inşallah Amin
Amin insallah Allah razi olsuninşallah hayırlısı ile sağlıcakla sağlıklı bir gebelik yaşayıp evladını kucağına alırsın inşallah amin...
kahverengi ise az az gelmişse yerleşme kanaması olabilirKızlar merhaba, benim adetime 1 hafta var, dün ve bugün sadece peçeteye silince gelen ve 1 2 damla iş çamaşırda olan kahverengi akıntım var.Sizce adet midir? Yoksa yerleşme kanaması olabilir mi?
Aynı durumdayım, benim 4 gün var adete. Ben de merak içindeyimKızlar merhaba, benim adetime 1 hafta var, dün ve bugün sadece peçeteye silince gelen ve 1 2 damla iş çamaşırda olan kahverengi akıntım var.Sizce adet midir? Yoksa yerleşme kanaması olabilir mi?
Yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek 2-3 gün sonra test yap tatlımKızlar merhaba, benim adetime 1 hafta var, dün ve bugün sadece peçeteye silince gelen ve 1 2 damla iş çamaşırda olan kahverengi akıntım var.Sizce adet midir? Yoksa yerleşme kanaması olabilir mi?
Adet oldunuz muGeçti adet günümde oldu leke şeklinde işte adetten farklı pembe kahve rengi peçeteye gelen sancısız kanamalar oldu bitti adet günümden önce yapmıştım erken gebelik testi negatif çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?