Yerleşme kanaması olabilir mi?

Kızlar merhaba Eylül 12 regli oldum 23 u ilişkiye girdim vede Ekim 1 de 4 buçuk gün süren pembe kırmızı lekenmelerim oldu renglim.normalde 8 indeydi. Dün bitti lekenlenmem hemen idrar testi yaptık negatif çıktı vede içine bosalmadı. Çekme yöntemiyle korunuyoruz. Bir yaşında kızım var çok küçük daha sizce yerleşme kanaması mi kızım de renglimin günü geçti insan sonra yerlesme kanamam olmuştu

Merhaba canım son durumun ne benimde ayın 3 de falan adet gelmesi gerekiyordu 5 güne yakındır senin gibi lekelenmem var gohus ucu hassasiyeti ve hafif bulantiyla beraber

Merhaba canım son durumun ne benimde ayın 3 de falan adet gelmesi gerekiyordu 5 güne yakındır senin gibi lekelenmem var gohus ucu hassasiyeti ve hafif bulantiyla beraber
Merhaba benim lekelenme den başka sorunum yoktu. Hastaneye gittim doktorum muayne etti gebelik yok bazı hormon problemim var benim tedavi sürecine başlamam gerekiyor. İnşallah sizinki gebelik tir

Merhaba benim lekelenme den başka sorunum yoktu. Hastaneye gittim doktorum muayne etti gebelik yok bazı hormon problemim var benim tedavi sürecine başlamam gerekiyor. İnşallah sizinki gebelik tir
Insallah bende catlatma ignesi oldum bekliyorum bi kaç gün bekliycem olmazsa doktoruma gitcem yoksa evde testlerle kafayı yemek istemiyorum Rabbım bebislerimizi hayırlı zamanda versin

Canım ben şuan tam olarak böyleyim sende durum ne oldu acaba

Merhaba

Doktor bta hcge istedi mi yaptırdın mı.
Benimde aynı şeylerim oldu hatta regl oldum sandım iki gün pedle dolaştım hiçbir şey gelmesi akıntım her wcye gittiğimde kendimi yıkadığımda geliyordu. Bir kere kürtaj oldum 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için o yüzden korkularım var kendi doktorum hafta sonu olmadığı için başkasına gitmek zorunda kaldım. Bana alttan baktı gebelik yok dedi. Sonra yumurtalıklarında polikistikover olabilir dedi. Amh değerim 2,33 bana değerin düşük geldi dedi nerde negatif şey var saydı muhalefet olmayacağı herşeyi ben inanıyorum sırf gerçekten para almak için testler isticekti. Cuma gün akşam bta hcg verdim 104.4 çıktı yani şuan hamileyim ama kan takibi yapılcak boş gebelik mi kimyasal mı ona bakılacak.
Yani diyeceğim sen Bta hcgne baktırdın mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…