tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
Yok önceki deneyimimden bahsediyorum şimdi 5 yaşındaSiz hamile misiniz yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok önceki deneyimimden bahsediyorum şimdi 5 yaşındaSiz hamile misiniz yani
İlişkiden 14 gün sonra döllenme olmussa beta hcg yavaş yavaş artıs göstermeye başlar..tabi geç döllenme vs olmuştur onu bilemem..hayırlısı olur insallahDevlet hastanesinde yaptırdım <2 çıktı bilmiyorum adet günümü bekliyorum
İnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip eder inşallah teşekkür ederimDaha çok varmış ya yükselebilir tabiki inşallah güzel haberler alırsınız
Amin inşallahİnşallah Allah'ım isteyen herkese nasip eder inşallah teşekkür ederim![]()
2 hafta mi? Adete 2 hafta varsa suan ovu zamanindasiniz. Yani dun bugün yarın ilişki olursa ve yumurta dollenirse gebelik olabilir. Adete 2 hafta varken kan yada idrar testi yapmak ve sonuç beklemek imkansız. Daha yumurta dollenecek 4 5 gün tuplerde büyüyecek sonra rahme gelecek tutunacak beta salgilanacak kana karışacak ohooooBenim kan değerim 0.520 çıktı adetime iki hafta var gebelik olabilir mi acaba (inşallah)
Normal adetinizden öncede 3 4 gün lekelenme oluyormuyduBenim ilk kez oldu 3 gün sürdü çok az kahverengi lekelenme oldu. Adetim 3 gün gecikip hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanabilirdim. Adetten önce lekenme oluyordu o zamanlar bende.
Aynen adetim başlayacağı zaman önce kahverengi lekelenmem olurdu eskiden. Şimdi olmuyor mesela direk adet oluyorum.Normal adetinizden öncede 3 4 gün lekelenme oluyormuydu
3 4 gün sürüyormuydu lekelenmeAynen adetim başlayacağı zaman önce kahverengi lekelenmem olurdu eskiden. Şimdi olmuyor mesela direk adet oluyorum.
Tedavi gerektiren bir şey değil aslında. Adet döneminin bir parçası. 1 veya 2 gün sürüyordu lekelenmem.Kahverengi olması biraz daha eski kan olduğu için kanın oksitlenip kahverengiye dönüşmesinden kaynaklanıyor. Yani sebebi biraz beklemiş kan olması. Herhangi bir şey yapmadım doğumdan sonra adetim şimdi direk kırmızı olarak geliyor. Demek ki beklemeden geliyor. Biraz beklemiş olmasının da bir zararı yok.3 4 gün sürüyormuydu lekelenme
Tedavi vs oldunuzmu nasıl geçti lekelenme
İlişkiden nasıl 14 gün sonra döllenme olabilir dogatam? Spermin canlılık süresi zaten 3-5 gün. Sonrasında tekrar ilişki olmuştur ayrı konu da ilişkiden 14 gün sonra başka ilişki de yok ise döllenme olmaz. Yumurtanın canlılık süresi 12-24 saat, spermin ise 3-5 gün. Geç döllenme ise geç yumurtlamaya bağlı bir konu. Yani bir kadın adete yakın tarihlerde yumurtlar ve de bu yumurta vaktinde sperm ile döllenirse buna geç döllenme denir.İlişkiden 14 gün sonra döllenme olmussa beta hcg yavaş yavaş artıs göstermeye başlar..tabi geç döllenme vs olmuştur onu bilemem..hayırlısı olur insallah
Döllenme olmussa 14 gün sonra demek istemiş sanirim.İlişkiden nasıl 14 gün sonra döllenme olabilir dogatam? Spermin canlılık süresi zaten 3-5 gün. Sonrasında tekrar ilişki olmuştur ayrı konu da ilişkiden 14 gün sonra başka ilişki de yok ise döllenme olmaz. Yumurtanın canlılık süresi 12-24 saat, spermin ise 3-5 gün. Geç döllenme ise geç yumurtlamaya bağlı bir konu. Yani bir kadın adete yakın tarihlerde yumurtlar ve de bu yumurta vaktinde sperm ile döllenirse buna geç döllenme denir.
:)))) ilişkiden sonra döllenme olmuşsa diyerek detay vereyim o zamanİlişkiden nasıl 14 gün sonra döllenme olabilir dogatam? Spermin canlılık süresi zaten 3-5 gün. Sonrasında tekrar ilişki olmuştur ayrı konu da ilişkiden 14 gün sonra başka ilişki de yok ise döllenme olmaz. Yumurtanın canlılık süresi 12-24 saat, spermin ise 3-5 gün. Geç döllenme ise geç yumurtlamaya bağlı bir konu. Yani bir kadın adete yakın tarihlerde yumurtlar ve de bu yumurta vaktinde sperm ile döllenirse buna geç döllenme denir.
Bndede polip olabilir ondan lekelenme olur demişti doktorTedavi gerektiren bir şey değil aslında. Adet döneminin bir parçası. 1 veya 2 gün sürüyordu lekelenmem.Kahverengi olması biraz daha eski kan olduğu için kanın oksitlenip kahverengiye dönüşmesinden kaynaklanıyor. Yani sebebi biraz beklemiş kan olması. Herhangi bir şey yapmadım doğumdan sonra adetim şimdi direk kırmızı olarak geliyor. Demek ki beklemeden geliyor. Biraz beklemiş olmasının da bir zararı yok.
Olabilir. Polipte ara kanama, adet düzensizliği, kasık ağrısı, yoğun kanama da diğer belirtileri.Bndede polip olabilir ondan lekelenme olur demişti doktor