- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.821
- 333
- Konu Sahibi Psg Seval V
-
Yerleşme kanaması olabilir açık pembeyseMerhaba kızlar adetim 6 sında bitmişti bugün 24 ü sabah kalktıgımda taharetten sonra peçeteyle sildiğimde ince damarlı pembe kan gibi seyler geldi peçeteye halende gittikçe sildikçe geliyor adetime daha 13 gün var korunmayı bıraktıktan sonra genelde gecikme yaşardım hiç erken adet görmedim yerleşme kanaması olabilir mi ama adetime daha çok var yaşayan bilgisi olan var mı hiç başıma gelmemişti
evet pembe renkte tam adet gibi değil zaten peçeteyle sildikçe geliyo normal adet knaması gibi değilYerleşme kanaması olabilir açık pembeyse
çok açık pembe değil ama koyu kanda değil normal pembemsi bi renkte görüntü var ama utanıyorum ve midesi kaldıramayabilir herkesin o yüzden paylasmıyorum artık beklerim zamanını öğrenirmYerleşme kanaması olabilir açık pembeyse
adet gunum gecmedi daha cıkar mı 12 gun varkan testi yaptır çıkar
adet gnume daha 12 gun var cıkarmı yapsamKaset testte çıkıyor yapin
varmış 10/12 gün önce yerleşme kanaması yasayan yani bi sorunum yok baska nden gelsin lekelenme12 gün varsa tabikide çıkmaz, yerleşme kanamasıda olduğunu sanmam.
Bana üç dört gün önce olur demişlerdivarmış 10/12 gün önce yerleşme kanaması yasayan yani bi sorunum yok baska nden gelsin lekelenme
merhaba regle daha 10 gün var kahverengiye döndü sildikçe kahverengi geliyor benmde gögüslerimde hassasiyet var şişkinlik var bu ay neydi bu anlamadm bendeMerhaba, durumunuz nedir ? Reglime 7 gün vardı dünden beri kahverengi küçük küçük lekelenmelerim vardı. Dedim erken geliyor heralde. Bugün yine iki peçetelik pembe kanama geldi pembemsi. Çok kırmızı değil. Sonra tekrar kahverengi ye döndü şuanlık bir şey yok. Ama gelebilir devamı sanırım
Aynı durumu bende yaşıyorum ne olduğunu anlamıyorummmmmerhaba regle daha 10 gün var kahverengiye döndü sildikçe kahverengi geliyor benmde gögüslerimde hassasiyet var şişkinlik var bu ay neydi bu anlamadm bende
Test yaptınız mımerhaba regle daha 10 gün var kahverengiye döndü sildikçe kahverengi geliyor benmde gögüslerimde hassasiyet var şişkinlik var bu ay neydi bu anlamadm bende
2 gün önce yapmıştım ama lekelenmenin basladıgı gnun ertesi gnuydu bsey ckmamıştıTest yaptınız mı
7 gün gectiyse cıkar kesnlkle adet günün ne zamanBu yerleşme kanamasından kaç gün sonra kaset test pozitif çıkar erken gebelik testi elimde yok kanamadan sonra 7 gün geçiyor, cuma günü kaset test yapcam varsa çikar mı ki
Bu ay adet gibi olmadım leke şeklinde oldu iki gün sürmedi bitti7 gün gectiyse cıkar kesnlkle adet günün ne zaman
ha bnce hemen test yapın siz rabbim gönlünüze göre versin inşallah bebiş vardırBu ay adet gibi olmadım leke şeklinde oldu iki gün sürmedi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?