Bu arada ilişkiyi de denedim ama gelmediYa ben bir kaç gündür sürekli araştırıyorum da en fazla 3 gün sürer diye gördüm 10 gün sonra bir test yapın isterseniz ama deneyin bu sırada bir de çok özel olacak ama ilişkiye girmekte adet söktürür
Sizinkinin geleceği yokBu arada ilişkiyi de denedim ama gelmedi
Ay erkeklere yapmasın onları da biz çekiyoruzNe mevsimselmiş ya nedense hep de biz kadınlara bir şeyler yapıyor bu mevsimler ay yetheer
Doğru, başım ağrıyor diyorum benim de ağrıyor ilaç senin çantanda mıydı deyip kendisini naza çekiyorAy erkeklere yapmasın onları da biz çekiyoruz
Canım seni üzmek istemem ama ben göremedim silik çizgi bide ışık tersteyken çekmişsin görmemişte olabilirizBu da sabah ki yaptığım test
Ya bencede yok canım zaten bende göremedim. Sadece bi ara şu işaretlediğim yerde yanılgıya düştüm kendiliğimden gördümCanım seni üzmek istemem ama ben göremedim silik çizgi bide ışık tersteyken çekmişsin görmemişte olabiliriz
Gecikmen felan var mı ? Sen işaretleyince gördüm kız gözlerimiz kör oldu artık pozitif aramaktan bacımYa bencede yok canım zaten bende göremedim. Sadece bi ara şu işaretlediğim yerde yanılgıya düştüm kendiliğimden gördüm
Bazen oluyorKasıkta ağrı batma ?
Yarın alıp denerim artık bakalım Allah'ım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinBir test daha deneyin bence
6günlük gecikme var bunu gecikmenin 4.günğ yaptım . Ay evet şaşı oluyorum teste bakarken artıkGecikmen felan var mı ? Sen işaretleyince gördüm kız gözlerimiz kör oldu artık pozitif aramaktan bacım
Burası çok eğlenceli olmaya başlafıBen regl oldum siz devam edin kızlar bu maçı almadan gelmeyin
Gebelikte de olabilir bu ağrılar ama tabii şuan hangisi bilemiyoruz. İdrar testi ne zaman yapacaksınBen adet olmadım ama sağ tarafıma adet ağrısı veya gaz sancısına benzegen ağrılar vuruyor
Dün yaptım negatif bugün adet gecikmesinin ikinci günü dayanırsan 10 gün falan yapmamaya çalışacağım çinkü geç adet oluyor da olabilirim yada ne bileyim belki yumurtlama tarihimi yanlış hesapladım aklımda gebelik dışınfa bir sürü seçenek varGebelikte de olabilir bu ağrılar ama tabii şuan hangisi bilemiyoruz. İdrar testi ne zaman yapacaksın
Siz muşlu musunuzBen regl oldum siz devam edin kızlar bu maçı almadan gelmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?