Kızlar merhaba  son adet tarihim 31 ocak şüpheli ilişkimiz en son 14 şubatta oldu 8 martta hastanede test yaptırdım 1.20 çıktı bu yüzden tarlusal kullanmaya başladım. 11 martta doktor randevum vardı o gün tekrar test yapıldı o da negatif çıktı ama o akşam kahverengi akıntım geldi sonra kesildi. Düşününce ilişkinin üzerinden neredeyse 1 ay geçti ama yine de yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim diye düşündüm yoksa tarlusal kaynaklı bir lekelenme miydi? Bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim
 son adet tarihim 31 ocak şüpheli ilişkimiz en son 14 şubatta oldu 8 martta hastanede test yaptırdım 1.20 çıktı bu yüzden tarlusal kullanmaya başladım. 11 martta doktor randevum vardı o gün tekrar test yapıldı o da negatif çıktı ama o akşam kahverengi akıntım geldi sonra kesildi. Düşününce ilişkinin üzerinden neredeyse 1 ay geçti ama yine de yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim diye düşündüm yoksa tarlusal kaynaklı bir lekelenme miydi? Bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim

son adet tarihim 31 ocak şüpheli ilişkimiz en son 14 şubatta oldu 8 martta hastanede test yaptırdım 1.20 çıktı bu yüzden tarlusal kullanmaya başladım. 11 martta doktor randevum vardı o gün tekrar test yapıldı o da negatif çıktı ama o akşam kahverengi akıntım geldi sonra kesildi. Düşününce ilişkinin üzerinden neredeyse 1 ay geçti ama yine de yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim diye düşündüm yoksa tarlusal kaynaklı bir lekelenme miydi? Bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim