Yerleşme kanaması olabilir mi

nurpapatya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
36
Merhaba,
Adetimin bugün başlaması gerekiyordu ancak pcos olduğum için çok da belli olmuyor adet tarihlerim. Dün akşam peçeteye sildiğimde yapışkan uzayan bir akıntı ve akıntının içerisinde ince bir damar şeklinde pembelik gördüm ve gündüz de bir iki damlayı geçmeyecek kadar kan geldiğini gördüm. Bu sabah da aynı yapışkan uzayan akıntım vardı. Az önce baktığımda da yine peçetede ince bir damar kahverengilik vardı. Yerleşme akıntısı olabilir mi hanımlar yardım edin lütfen

Merhaba,
Adetimin bugün başlaması gerekiyordu ancak pcos olduğum için çok da belli olmuyor adet tarihlerim. Dün akşam peçeteye sildiğimde yapışkan uzayan bir akıntı ve akıntının içerisinde ince bir damar şeklinde pembelik gördüm ve gündüz de bir iki damlayı geçmeyecek kadar kan geldiğini gördüm. Bu sabah da aynı yapışkan uzayan akıntım vardı. Az önce baktığımda da yine peçetede ince bir damar kahverengilik vardı. Yerleşme akıntısı olabilir mi hanımlar yardım edin lütfen
Neden test yapmıyorsunuz

Merhaba,
Evet olabilir test yapın eğer varsa bu durumda çıkar zaten 🌸

Aslında test yapmayı düşünmüyorum bi 10 15 gün kadar daha adet olmazsam yapabilirim belki. Normal gebelik testinde çıkar mı yoksa erken gebelik mi almalıyım
Neden 10 15 gün bekliyorsunuz ?? Önerim beklememek Allah korusun bişey olsa önlem alırsınız Oyüzden ihmal etmeyin derim adetiniz geçmiş zaten varsa şuan testte çıkar zaten

Back
X