• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması olabilir mi ?

ben 2 ay önce yasamistim hatta bu topici actim. 4 gün önce falan kahverengi lekelenmem gelmeye basladi 2 gün sonra adete cevirdi. Sen de oyle olur diye birsey yok ama. Bu yerlesme de olabilir regl baslangicindaki lekelenme de olabilir. Aradaki farkı eger lekelenme kisa süreli olduysa,miktari azsa ve rengi kirmiziya dönmediyse adet gününde erken gebelik testi yapabilirsin. Eger adete dönerse zaten gerek kalmayacaktir canim
İşte 3-4 gündür gün içinde 2-3 kere ya geliyo ya gelmiyo ama asla tam lekelenme de diyemem böyle akıntı içinde belli belirsiz açık pembe kan bir kere kahverengimsi oldu dikkat etmeyen biri görmeyebilebilir yani dpo9da test yapmıştım negatifti ama bugün dpo11 eğer yerleşme kanamasıysa zaten 2-3 gün sonra test yapın diyolar. Hala reglye de çevirmedi. Bir regl belirtim de yok anlamadım belki de hormoneldir

İşte 3-4 gündür gün içinde 2-3 kere ya geliyo ya gelmiyo ama asla tam lekelenme de diyemem böyle akıntı içinde belli belirsiz açık pembe kan bir kere kahverengimsi oldu dikkat etmeyen biri görmeyebilebilir yani dpo9da test yapmıştım negatifti ama bugün dpo11 eğer yerleşme kanamasıysa zaten 2-3 gün sonra test yapın diyolar. Hala reglye de çevirmedi. Bir regl belirtim de yok anlamadım belki de hormoneldir
bende aynıyım şuan kafayı yicem belirsizlkden gece uykularm bile kaçdı dün sabah şefaf pembe akıntı geldi iplikgibi bugünde sabah çok küçük kahve akıntnın içindeydi benm adet günüm 3çünde ama hep 5gün önceden olurdum bugün adete 3cü gün kaldı test yaptm negatif çıkdı bebek isdemiyordum beklemiyordumda eşim pazartesi kan ver diyor adetm diger ay 3ydü 8zinde ilişki oldu olsa şimdiye cıkmazmıydı bide bu ay kasık bel gögüs hep yaşadm normlde böyle şeyler yaşamam vajinamda batma tarzı kasıklarda hala agrı var biraz uzun yazdm ama ne oldgmu anlıyamıyorum

Kızlar 35 günde bir adet oluyorum geçen ay adetin 26. Gününde oldum bu ayda adetimin 38. Günündeyim adet olmadım ama sabah kahverengi lekeı geldi kesildi şimdi ise yine aynı şekil kahverengi leke geldi normal akıntıda var anlamadım bu ne olabilir adet başlangıcı mi yada yerlesmemi ama adet belirtileri bende yok onceden adet belirtilerim olurdu bu sefer öyle birşey olmadı

Kızlar pardon geçen ay 36. Günde adet olmuştum yanlış yazılmış ☺️

ben 2 ay önce yasamistim hatta bu topici actim. 4 gün önce falan kahverengi lekelenmem gelmeye basladi 2 gün sonra adete cevirdi. Sen de oyle olur diye birsey yok ama. Bu yerlesme de olabilir regl baslangicindaki lekelenme de olabilir. Aradaki farkı eger lekelenme kisa süreli olduysa,miktari azsa ve rengi kirmiziya dönmediyse adet gününde erken gebelik testi yapabilirsin. Eger adete dönerse zaten gerek kalmayacaktir canim.
Seninki kırmızıya mi dönmüştü

bende aynıyım şuan kafayı yicem belirsizlkden gece uykularm bile kaçdı dün sabah şefaf pembe akıntı geldi iplikgibi bugünde sabah çok küçük kahve akıntnın içindeydi benm adet günüm 3çünde ama hep 5gün önceden olurdum bugün adete 3cü gün kaldı test yaptm negatif çıkdı bebek isdemiyordum beklemiyordumda eşim pazartesi kan ver diyor adetm diger ay 3ydü 8zinde ilişki oldu olsa şimdiye cıkmazmıydı bide bu ay kasık bel gögüs hep yaşadm normlde böyle şeyler yaşamam vajinamda batma tarzı kasıklarda hala agrı var biraz uzun yazdm ama ne oldgmu anlıyamıyorum
Reglinize 3 gün kalmış negatif çıktıysa gebelik olduğunu sanmıyorum ama tabi en garanti regl günü geçince test yapmak ya da yaptırtmak. Geç döllenme falan olabiliyormuş bazen. İnşallah gönlünüzdeki ne ise o olsun

Kızlar 35 günde bir adet oluyorum geçen ay adetin 26. Gününde oldum bu ayda adetimin 38. Günündeyim adet olmadım ama sabah kahverengi lekeı geldi kesildi şimdi ise yine aynı şekil kahverengi leke geldi normal akıntıda var anlamadım bu ne olabilir adet başlangıcı mi yada yerlesmemi ama adet belirtileri bende yok onceden adet belirtilerim olurdu bu sefer öyle birşey olmadı
Siz test yaptınız mı

Reglinize 3 gün kalmış negatif çıktıysa gebelik olduğunu sanmıyorum ama tabi en garanti regl günü geçince test yapmak ya da yaptırtmak. Geç döllenme falan olabiliyormuş bazen. İnşallah gönlünüzdeki ne ise o olsunvalla 8zinde girilen ilişki şuana belli olmazmıydı üstelik geri çekilme yapmışdık tamam ona kesin korunma demiyolar ama ondan sonraki şuan gene orucumu açıkdan sonra pembemsi akıntımla geldi belim karnım agrıyor

Reglinize 3 gün kalmış negatif çıktıysa gebelik olduğunu sanmıyorum ama tabi en garanti regl günü geçince test yapmak ya da yaptırtmak. Geç döllenme falan olabiliyormuş bazen. İnşallah gönlünüzdeki ne ise o olsun
pazartesi kan versem cıkarmı öyle bişey olsa şuan gene şefaf akıntıyla kan geldş kıl gibi uzayan karnım belim agrıyor ama birtürlü olamadım bide anlamış degilm 8zinde adet sonrası ilişkim oldu oda bikere geri çekilmeli şusn testte çokda belli olurd diye düşündüm inşallah yoktur ama blmiyorum adet olcakmışım gibi agrılarım var akıntıyla gelen kanda oda normlde gelmiyor kupkuru çamaşırım her wc sonrası geliyor

pazartesi kan versem cıkarmı öyle bişey olsa şuan gene şefaf akıntıyla kan geldş kıl gibi uzayan karnım belim agrıyor ama birtürlü olamadım bide anlamış degilm 8zinde adet sonrası ilişkim oldu oda bikere geri çekilmeli şusn testte çokda belli olurd diye düşündüm inşallah yoktur ama blmiyorum adet olcakmışım gibi agrılarım var akıntıyla gelen kanda oda normlde gelmiyor kupkuru çamaşırım her wc sonrası geliyor
Sanki anlattığınıza göre 1-2 güne adetiniz başlayacak gibi belirtiler var ama tabi her zaman ihtimal vardır. Pazartesiye kadar olmazsanız kan verdiğiniz takdirde gebelik varsa çıkar diye düşünüyorum açıkçası

Siz test yaptınız mı
4 gün önce test yaptım negatifti 38. Günündeyim sarı akıntım var kokusuz kaşıntısiz yanma yok sabah ayrı öğleden sonra ayrı kahverengi ince çizgi leke geldi adet kanaması değil

İşte benim daha kırmızıya dönmedi iki defa öyle kahverengi leke geldi başka yok ağrı sancı falanda yok anlamadim
Test yap canim eger lekelenme gebelikten dolayiysa tutunmaya baslamistir idrarda cikmaya baslar🙏🏻

4 gün önce test yaptım negatifti 38. Günündeyim sarı akıntım var kokusuz kaşıntısiz yanma yok sabah ayrı öğleden sonra ayrı kahverengi ince çizgi leke geldi adet kanaması değil
En güzeli kan testi vermek gidip kan testi verin isterseniz içiniz rahat etsin

En güzeli kan testi vermek gidip kan testi verin isterseniz içiniz rahat etsin
Bu sabah test yaptım negatif çıktı lekeler dün geldi adet olsaydı bugün sokulurdu diye düşünüyorum yarın yine bir test yapacam çünkü ilk defa böyle leker başıma geldi kanda değiller kahverengi lekeydi sabah oldu öğleden sonra oldu akşamda sarı akıntılar oldu sabah da kalktım leke falan yok test yaptım negatifti

Back
X