- Emoji Skoru
- 1.651
- Puanlar
- 63
Hayirlisiyla canim İnşallah Rabbim gönlüne göre versinİnşallah canımm allah razı olsun inşallah içindeki ses bana şifa olarak olumlu yansısın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisiyla canim İnşallah Rabbim gönlüne göre versinİnşallah canımm allah razı olsun inşallah içindeki ses bana şifa olarak olumlu yansısın![]()
İnşallah pozitiftir canım Allah gönlüne göre versinİnşallah canımm allah razı olsun inşallah içindeki ses bana şifa olarak olumlu yansısın![]()
Yaptım canım çok hafif bir gölgelenme gözüktü sadece koyu bir çizgi görmedimNaptın canım yaptın mı
Tekrarlarsin koyulasma olursa test verirsin canimYaptım canım çok hafif bir gölgelenme gözüktü sadece koyu bir çizgi görmedim
İÇimdeki sesinde hissinde valla çok yoruldm artık![]()
Aynen canım tekrarla ya da bir kan verYaptım canım çok hafif bir gölgelenme gözüktü sadece koyu bir çizgi görmedim
Ya kızlar bişey sorucam hadi deneyimlerinize güveniyorum sat25 ocak bat22 yani bugün 8-9-14-15 denedik 19 unda kanda negatif çıktı ama 3-4 gündür kahve çamurumsu leke var adete dönmüyo hiç böyle olmazdı nedir buYaptım canım çok hafif bir gölgelenme gözüktü sadece koyu bir çizgi görmedim
Kanda henüz hormon seviyen yükselmemis olabilir. Yerlesme de olabilir yasadigin eger kırmızı renge dönmezse kanaman testi tekrarlayabilirsin.Ya kızlar bişey sorucam hadi deneyimlerinize güveniyorum sat25 ocak bat22 yani bugün 8-9-14-15 denedik 19 unda kanda negatif çıktı ama 3-4 gündür kahve çamurumsu leke var adete dönmüyo hiç böyle olmazdı nedir bu
Merhaba combinol kaç ay kullandınız acaba ben 2. Kuyuya yeni geçtim regl 10 gün gecikti testler negatif ilaçtan mı acaba diye bıraktım bugün hafif pembe leke geldi ama hala regl olmadimahahah ben geçen düşük yaşadığım hamilelikte combinol kullanmıştım takviye hemen ardıdan hamile kalmıştım bu ay yoksa bişey yine kullanıcam
Bide ben ilacı aralıksız günde 2 kez kullandimMerhaba combinol kaç ay kullandınız acaba ben 2. Kuyuya yeni geçtim regl 10 gün gecikti testler negatif ilaçtan mı acaba diye bıraktım bugün hafif pembe leke geldi ama hala regl olmadim
ben 1 kutu kullandım sonraki ay hamile kalmıştım evet ilaç biraz etkiliyor ben günde 1 tane alıyordum bu arada doktor öyle demiştiMerhaba combinol kaç ay kullandınız acaba ben 2. Kuyuya yeni geçtim regl 10 gün gecikti testler negatif ilaçtan mı acaba diye bıraktım bugün hafif pembe leke geldi ama hala regl olmadim
Sonuç noldu bende aynı durumdayımda merak ettimDurumlarınız nedir acaba ? Ben üç test yaptım ücünde de silik çizgiyi gördüm. Bugün sabah kanamam başladı adet ağrısı gibi ağrılarım var sonra dedim herhalde adet oldum ama tekrar akşam test yaptım yine çift çizgi bütün testlerin markaları farklı. Bir ped oldu kanama hala az az geliyor tam devam ediyor gibi de değil ne olabilir acaba
Adet gününüzün bi hayli gecmis olmasi lazim. Her gebelik belirtisinde yerlesme kanamasi olmuyor. Suan sökülmeye de calisiyor olabilirsiniz. En sagliklisi erken gebelik testi denemekİyi akşamlar bilgi verirmisiniz banada
En son adet tarihim 12 ocak ve şuan hala adet olmadım ama leke geliyor ara ara silindikce akıntıyla karişik pembe kahve rengi sarı perşembe günü geldi cuma günü geldi ama böyle devamlı değil ara ara bugün şuan yeniden başladi gögüslerimde hassasiyet var karnımda bişey var hisside var arada bir adet olacakmişim gibi kasik bacak ağrim var ama hafif düzeyde ama hiç adet olacakmişim gibi bir his yok bide sık ıdrara çıkmakta var acaba gebelik olabilir mi böyle yaşayan varmı bide yerleşme kanaması dedikleri böyle aralıklı mi olur
test yaptin mi canim ?Evet 10 gün geçiktim acaba mevsim geçişi mi oluyor felan diye düşündüm ama gelmiyor.. Her döngümden dahada farklı yaşiyorum şuan yüz üstü bile yatamadim gögüslerim ve karnimdan dolayı bunlar psikolojik olamaz heralde aman aman çocuk isteğimde yok aslında vücudum beni kandırıyor desem bilemedim sormak istedim benim gibi yaşayan oldumu diye
yaparsan net belli olur cunku adet gecikmesinin üzerinden cok zaman gecmisYok daha henüz yapmadım
ben 2 ay önce yasamistim hatta bu topici actim. 4 gün önce falan kahverengi lekelenmem gelmeye basladi 2 gün sonra adete cevirdi. Sen de oyle olur diye birsey yok ama. Bu yerlesme de olabilir regl baslangicindaki lekelenme de olabilir. Aradaki farkı eger lekelenme kisa süreli olduysa,miktari azsa ve rengi kirmiziya dönmediyse adet gününde erken gebelik testi yapabilirsin. Eger adete dönerse zaten gerek kalmayacaktir canim.Merhaba herkese , benim bugün dpo 10 fakat dpo 8den beri akıntı ile karışık gün içinde 2-3 kere artmayacak şekilde bazen kahverengimsi bazen ip gibi sızıntı şeklinde az miktarda açık renkte lekelenmelerim oluyo ve sadece silince fark ediyorum. Kaç gündür adet oldum olcam diyorum erken hatta daha 5-6 gün var gösteriyo ama bu yerleşme mi yoksa regl başlangıcı mı bilemedim. 2-3 gün önce göğüslerim çok şişti şu an öyle bir şey de yok ara ara batmam oluyo geçiyo adet öncesi semptomlarım yok yani birden kayboldu. Dün test yaptım dpo9da ama negatifti. Açıkçası kafam çok karıştı ve endişelendim bir şeyler yolunda değil diye. Hiç bu tarz bir şey yaşayan oldu mu aranızda