Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka test yaptın canım çizgin hemnmş çıktı aslında şuan senle aynı durumdayım 3 gündür lekelenme yaşıyorum bende bugun test yaptım belli belirsiz bir çizgi var hatta konu bile açtım burda günün geçtimiKızlar bugün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı az önce de tuvalete gittim peçete silince açık renk kırmızı kan geldi tekrar silince yoktu. Yerleşme olabilir mi yoksa regl mi oldum test mi yanlıştı yoksa düşük mü oldu? Moralim çok bozuk yardımcı olun lütfen
3 Mart günüm geçmedi avox testiyle yaptım 3 dk da çıktı çizgi gözle görülür belli bayaHangi marka test yaptın canım çizgin hemnmş çıktı aslında şuan senle aynı durumdayım 3 gündür lekelenme yaşıyorum bende bugun test yaptım belli belirsiz bir çizgi var hatta konu bile açtım burda günün geçtimi
İşallah gebeliktir canım sonucunu merkla bekliyorum bide testinin fotosu varsa atabilirmisinŞimdi acilden geliyorum baktı kadın doğumcu kan verdim gebelik belirtisi de olabilir regl de olabilir test de yanlış olabilir dedi kan sonucu bekliyorum
İnşallah canımİşallah gebeliktir canım sonucunu merkla bekliyorum bide testinin fotosu varsa atabilirmisin
Test yanlış mı acaba yaİşallah gebeliktir canım sonucunu merkla bekliyorum bide testinin fotosu varsa atabilirmisin
Yok canım onlarca awox kullandım hiç yalancı pozitif vermedi tabiki kan kesin somuctur ama bence var hayrlısyla güzel haber alıcaksınTest yanlış mı acaba ya
İnşallah kan verdim sonuç bekliyorumYok canım onlarca awox kullandım hiç yalancı pozitif vermedi tabiki kan kesin somuctur ama bence var hayrlısyla güzel haber alıcaksın
Sonucunu lütfen banada bildirirmisin çunki durmumuz hemen hemen aynı bak benmde testim bu şekil ve 3 gündür bende lekelenme yaıyorum benmki çok çok silik senin gayet netİnşallah kan verdim sonuç bekliyorum
Beta 37 çıktı canım progestan yazdı doktor hamileymişim bende hiç bekleme sende git doktoraSonucunu lütfen banada bildirirmisin çunki durmumuz hemen hemen aynı bak benmde testim bu şekil ve 3 gündür bende lekelenme yaıyorum benmki çok çok silik senin gayet net
Hayrlı olsun canım çok sevindim işallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağaalim kucağna alma dileğyle yarın sağlık ocağında kan vericem benm dha adetime 3 gün var sence varmı testlerimde görünüyormuBeta 37 çıktı canım progestan yazdı doktor hamileymişim bende hiç bekleme sende git doktora![]()
2. Fotoda gördüm seninde çok silik inşallah sende hayırlı haberi alırsın canımHayrlı olsun canım çok sevindim işallah sağlıklı bir gebelik geçirip sağaalim kucağna alma dileğyle yarın sağlık ocağında kan vericem benm dha adetime 3 gün var sence varmı testlerimde görünüyormu
İşallah canım2. Fotoda gördüm seninde çok silik inşallah sende hayırlı haberi alırsın canım
Markası ne acabaSonucunu lütfen banada bildirirmisin çunki durmumuz hemen hemen aynı bak benmde testim bu şekil ve 3 gündür bende lekelenme yaıyorum benmki çok çok silik senin gayet net
Miratech ti canımMarkası ne acaba
Merhaba kan verdiniz mi acaba sonuç neMiratech ti canım
Çok yardımcı olmuşŞimdi acilden geliyorum baktı kadın doğumcu kan verdim gebelik belirtisi de olabilir regl de olabilir test de yanlış olabilir dedi kan sonucu bekliyorum
EvetÇok yardımcı olmuş![]()