• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması olabilir mi?

loelia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
beklenen adet tarihime 3 gün var. Bugün sümüksü uzayan ip gibi açık kahve bej gibi bir akıntım oldu aradan iki saat sonra rengi çok açıldı açık bej açık ama çok açık pembe gibi oldu ve bu sümüksü kıvamın dışında herhangi bir sulu akıntı çamaşıra bulaşa. Bir leke yok. Sadece sildiğimde bu sümüksü akıntı geliyor. Yerleşme kanaması olabilir mi? Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı?

beklenen adet tarihime 3 gün var. Bugün sümüksü uzayan ip gibi açık kahve bej gibi bir akıntım oldu aradan iki saat sonra rengi çok açıldı açık bej açık ama çok açık pembe gibi oldu ve bu sümüksü kıvamın dışında herhangi bir sulu akıntı çamaşıra bulaşa. Bir leke yok. Sadece sildiğimde bu sümüksü akıntı geliyor. Yerleşme kanaması olabilir mi? Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Yerleşmeye benziyor sanki ya inşallah vardır canım. Test yaptın mı

Normalde adet düzenininiz nasıl ? Bu belirtiler yerleşme gibi

Herkese merhaba reglime 5 gün var 2 gün önce pembe akıntı şeklinde bir şey geldi ve bu akşam yine aynı şey oldu bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı? Sizce neden negatif çıktı ve bebek yoksa bu hafif kanama neden olur? Bebek hala yerleşme sürecinde olduğu için mi negatif çıktı? Pozitife döner mi? Lütfen benim gibi olan varsa veya bir bilgisi fikri olan yazsın.

Back
X