- Konu Sahibi pandromeno
Arkadaşlar adetim 4 gün gecikmişti,bazı belirtiler olmasına rağmen yaptığım idrar testleri hep negatifti,dayanamayıp dün kan testi yaptırmaya gittim.
bu sabah sonuçları aldım tabi yine hüsran negatif
bugün gecikmenin 5. günüydü sabah ağrılarla uyandım,panikledim.tuvalete koştum hemen
biraz kan vardı adet ağrısı gibi kasıklarım çok ağrıyordu,ağladım üzüldüm.şuanda da az da olsa kasıklarım ağrıyor.ama adet kanı gibi değil sanki
rengi koyu ve az az geliyor.bilemiyorum kafam çok karışık ve üzüntülüyüm.bir yerde okumuştum yerleşme kanamaları en az birkaç saat en fazla
2 gün sürebilirmiş,kişi adet olduğunu zannedermiş.birçok belirti olmasına rağmen kanda negatif çıkması kafamı karıştırdı.acaba geç döllenme olabilir mi ?
o güzel haberi duymayı o kadar çok istiyordum ki

bu sabah sonuçları aldım tabi yine hüsran negatif

biraz kan vardı adet ağrısı gibi kasıklarım çok ağrıyordu,ağladım üzüldüm.şuanda da az da olsa kasıklarım ağrıyor.ama adet kanı gibi değil sanki
rengi koyu ve az az geliyor.bilemiyorum kafam çok karışık ve üzüntülüyüm.bir yerde okumuştum yerleşme kanamaları en az birkaç saat en fazla
2 gün sürebilirmiş,kişi adet olduğunu zannedermiş.birçok belirti olmasına rağmen kanda negatif çıkması kafamı karıştırdı.acaba geç döllenme olabilir mi ?
o güzel haberi duymayı o kadar çok istiyordum ki