yerleşme kanaması olabilir mi ? :(

pandromeno

su akar,yatağını bulur...
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
43
1
36
İstanbul
Arkadaşlar adetim 4 gün gecikmişti,bazı belirtiler olmasına rağmen yaptığım idrar testleri hep negatifti,dayanamayıp dün kan testi yaptırmaya gittim.

bu sabah sonuçları aldım tabi yine hüsran negatif :5: bugün gecikmenin 5. günüydü sabah ağrılarla uyandım,panikledim.tuvalete koştum hemen

biraz kan vardı adet ağrısı gibi kasıklarım çok ağrıyordu,ağladım üzüldüm.şuanda da az da olsa kasıklarım ağrıyor.ama adet kanı gibi değil sanki

rengi koyu ve az az geliyor.bilemiyorum kafam çok karışık ve üzüntülüyüm.bir yerde okumuştum yerleşme kanamaları en az birkaç saat en fazla

2 gün sürebilirmiş,kişi adet olduğunu zannedermiş.birçok belirti olmasına rağmen kanda negatif çıkması kafamı karıştırdı.acaba geç döllenme olabilir mi ?

o güzel haberi duymayı o kadar çok istiyordum ki :emir_bebek: :43: :50:

canım üzülerek söylüyorum ki eğer hamile olsaydın testte çıkardı. ben hamileliğimin ilk zamanlarında yerleşme kanaması yaşadım. sadece bir damla geldi o da kahverengi bir lekeydi. sonra kesildi. yerleşme kanaması denen şey adet kanaması gibi değil. çok farklı..

canım üzülerek söylüyorum ki eğer hamile olsaydın testte çıkardı. ben hamileliğimin ilk zamanlarında yerleşme kanaması yaşadım. sadece bir damla geldi o da kahverengi bir lekeydi. sonra kesildi. yerleşme kanaması denen şey adet kanaması gibi değil. çok farklı..

evet haklısın canım ne yaparsın bir umut işte :14: önümüzdeki aya kaldı artık :25:

Back
X