Yerleşme kanaması olabilir mi?

Gurmes

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
1.186
1.158
333
adet olmama 4-5 gün var arkadşlar ama 2-3 gündür pembe renkte ve koyu renkte lekenlenme oluyor yerleşme kanması olablrmi acaba bide kasık ağrım var ilk bebeğimi düşük yaptım kanamalar yüzünden şimdi eğer hamileysem bu kötü bişi midir yoksa yerleşme kanamsımı ? hamile olduğumdan emin olmadığım için pek kendeime dikkat etmiyorum yani bir seferlik denemede kalıcağmı düşünmediğim için buna benxer yaşayan varsa yardım etsin ltfen...

yerleşme kanamasının bu kadar erken dönemde olabileceğini sanmıyorum, yerleşme kanaması hamile kaldıktan sonraki adet dönemine denk geliyor. belki gelen pembe renkli akıntı adet başlangıcıdır diye düşünüyorum.

kızlar merhaba. Ben yeni hamileyim 6 haftalık. 10 mayıstan beri lekelenme şeklindeki kanmalarım oluyor. Doktor sıkıntı yaratacak bir durum yok dedi. Geçen hafta daha fazla bir kanamam oldu, doktora gittim hemen, o gün iğne yaptılar hastanede kaldım. Haftasonuda hep yattım ama lekelenmeler azalarak devam ediyor. Progestan vermişti ilk başta, kanamadan sonra 2ye çıkardı doktor. Biliyorsunuz doktorlar çok fazla bişi söylemiyor, bunaltmamak için çok fazlada soramıyorum.
2 gündür telefonlada ulaşamadım birtürlü. Acaba böyle kanaması devam edipte bebeğinde sıkıntısı olmayan varmı. 7sinde doktora gidicem ama içim içimi yiyor. Buarada kanamadan sonra gittiğimde baktı bir sıkıntı yok dedi. Hatta 2.keseyi gördü, ama onun hakkında tam bişi söylemek için 10 gün geçmesi lazım dedi. ilk muayenede gördüğü çok iyi büyümüş ama yeni olanı bilemicem dedi. Acaba onunla ilgili bir sıkıntımı var.
Beni bilgilendirebilecek birileri varmı? İşyerinde vakit buldukça deli gibi araştırıyorum. Ama bişi bulamıyorum. Yaşayan bilen gören duyan lütfen birileri aydınlatsın beni

canım merhaba öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. bende ocak ayında düşük yaptım şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum düşük sebebim bebeğin sğlıklı olmayışından oldu, ama bunu bende düşük ten sonra patoloji sonucundan öğrendim. yani seninde dediğin gibi dr.lar hiç bişiy sölemiyorlar onlarda bilemiyorlar bazı şeyleri.. ama baştan beri kanama lekelenme şeklinde ara ara yoğun halde kanamam hep oldu en baştan beri.. yani şu gerçekki hamilelikte kanama lekelenme olması pek hayıra işaret ollmuyor gibi, ama bu demek değildirkanaması olan herkes düşük yapacak diye, zaten dr.a kanamam olduğunu sölediğimde çok normal karşılıyorlar, yani bazı hamilelkler 9 ay boyunca kanamalı gecebliyor, önemli olan bu kanamanın ters giden bişeye işaret olmaması, bunu anlamk içinde biraz sabretmek gerekiyor, zaman gecmiyor çok zor biliyorum ama bunu anlaybilmenin ilk başta yolu 2li tarama testinden gecmek.. benim şansıszlığım iyi bir dr.a da denk gelemedim, ölçümlerimi yatırdım ikili tarama için herşey normal dedi, kan sonuclarımı aldığımda bazı değerler normal çıkmamıştı, ordan şühelendi dr. ve beni prof özel bir dr.a gönderdi. hemen gittik ultrasonla baktığında dr. ilk bakışta söyledi gelişim bozukluğu olduğunu, yani bunu anlayabilmek için kadın doğum dr. olmak yetmiyor sanırım prof olması gerekliymiş..!!!.en güvenilir hastanelerde bile demekki böle cahil dr.lar olabilior, fazla uzatmadan şun sölemek isterim,, asla ve asla moralini bozma ama eğer kanaman yoğun bi şekildeyse iyi bir dr.a git ve dediklerini yap doktorun.. böle durumlarda hep yatmak öneriliyor.. ama tabi herşey kısmet, hakkında hayırlısı olsun.. kısmtte varsa zaen oluyor ama sen genede çok dikkat et..

canım merhaba öncelikle Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. bende ocak ayında düşük yaptım şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum düşük sebebim bebeğin sğlıklı olmayışından oldu, ama bunu bende düşük ten sonra patoloji sonucundan öğrendim. yani seninde dediğin gibi dr.lar hiç bişiy sölemiyorlar onlarda bilemiyorlar bazı şeyleri.. ama baştan beri kanama lekelenme şeklinde ara ara yoğun halde kanamam hep oldu en baştan beri.. yani şu gerçekki hamilelikte kanama lekelenme olması pek hayıra işaret ollmuyor gibi, ama bu demek değildirkanaması olan herkes düşük yapacak diye, zaten dr.a kanamam olduğunu sölediğimde çok normal karşılıyorlar, yani bazı hamilelkler 9 ay boyunca kanamalı gecebliyor, önemli olan bu kanamanın ters giden bişeye işaret olmaması, bunu anlamk içinde biraz sabretmek gerekiyor, zaman gecmiyor çok zor biliyorum ama bunu anlaybilmenin ilk başta yolu 2li tarama testinden gecmek.. benim şansıszlığım iyi bir dr.a da denk gelemedim, ölçümlerimi yatırdım ikili tarama için herşey normal dedi, kan sonuclarımı aldığımda bazı değerler normal çıkmamıştı, ordan şühelendi dr. ve beni prof özel bir dr.a gönderdi. hemen gittik ultrasonla baktığında dr. ilk bakışta söyledi gelişim bozukluğu olduğunu, yani bunu anlayabilmek için kadın doğum dr. olmak yetmiyor sanırım prof olması gerekliymiş..!!!.en güvenilir hastanelerde bile demekki böle cahil dr.lar olabilior, fazla uzatmadan şun sölemek isterim,, asla ve asla moralini bozma ama eğer kanaman yoğun bi şekildeyse iyi bir dr.a git ve dediklerini yap doktorun.. böle durumlarda hep yatmak öneriliyor.. ama tabi herşey kısmet, hakkında hayırlısı olsun.. kısmtte varsa zaen oluyor ama sen genede çok dikkat et..

miyopi ;

birde şunu unuttu sölemeyi senin dr. kese büyümüş demiş, buda güzel bi gelişme benim ilk haftalarda kesem çok küçüktü ve suyu azdı dolayısyla.. hergün 3 t su içiyodum bunun için... internetten araştırdım çok su azlığı olan bebeklergenelde sağlıksız olup düşükle sonuclanıyormuş sende en azından böle bi durum yok... morali bozma cnm sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…