kızlar merhaba. Ben yeni hamileyim 6 haftalık. 10 mayıstan beri lekelenme şeklindeki kanmalarım oluyor. Doktor sıkıntı yaratacak bir durum yok dedi. Geçen hafta daha fazla bir kanamam oldu, doktora gittim hemen, o gün iğne yaptılar hastanede kaldım. Haftasonuda hep yattım ama lekelenmeler azalarak devam ediyor. Progestan vermişti ilk başta, kanamadan sonra 2ye çıkardı doktor. Biliyorsunuz doktorlar çok fazla bişi söylemiyor, bunaltmamak için çok fazlada soramıyorum.
2 gündür telefonlada ulaşamadım birtürlü. Acaba böyle kanaması devam edipte bebeğinde sıkıntısı olmayan varmı. 7sinde doktora gidicem ama içim içimi yiyor. Buarada kanamadan sonra gittiğimde baktı bir sıkıntı yok dedi. Hatta 2.keseyi gördü, ama onun hakkında tam bişi söylemek için 10 gün geçmesi lazım dedi. ilk muayenede gördüğü çok iyi büyümüş ama yeni olanı bilemicem dedi. Acaba onunla ilgili bir sıkıntımı var.
Beni bilgilendirebilecek birileri varmı? İşyerinde vakit buldukça deli gibi araştırıyorum. Ama bişi bulamıyorum. Yaşayan bilen gören duyan lütfen birileri aydınlatsın beni