Yerleşme kanaması olanlar acil bakarmısınız

S sessizkiz canim mrb bende seninle ayni durumdayim bugün 10.gundeyim hala adet olmadim testte yapmadim hic belirtim yok çünkü. Yapasim gelmiyor test neden olmuyorum anlamiyorum :( normalde düzenlidir adetim hic belirti olmadan hamile olan varmidir

S sessizkiz canim mrb bende seninle ayni durumdayim bugün 10.gundeyim hala adet olmadim testte yapmadim hic belirtim yok çünkü. Yapasim gelmiyor test neden olmuyorum anlamiyorum :KK43: normalde düzenlidir adetim hic belirti olmadan hamile olan varmidir
gebelik belirtisi diye bişi yok canım zaten o belirtiler çok istediğimiz için beynimizin bize oyunu tatlım belirtiler 7 ya da 8. haftada çıkıyor ortaya ve sen hala test yapmadın mı çatlatırsın insanı :D

gebelik belirtisi diye bişi yok canım zaten o belirtiler çok istediğimiz için beynimizin bize oyunu tatlım belirtiler 7 ya da 8. haftada çıkıyor ortaya ve sen hala test yapmadın mı çatlatırsın insanı :KK70:

Bitanen dun aksam geldim eve disari cikarsam test alacagim eğer hamileysem 5 hafta 3 günlük biraz önce hesapladim belirti olmaması normal galiba ya korkuyorum

Evet kızlar test yaptım negatif . Aslında sevindim şuan erken olduğunu düşünüyordum ama neden adet olmadım acaba . O takıldı şimdi de aklıma acaba testi erken mi yaptım ?

Hic bellide olmuyo görümcemin adetine 4-5 gun kala migde bulantisi basladi üzerinden 3 gün gecti kusunca test yapti pozitif cikti hatta istemiyordu, beklemiyordu ve öyle bir süphesi bile yoktu ücüncü cocugu olacak hayirlisiyla

Kızlar bende hamile olduğumu 5 gün önce öğrendim .. Hiç bir belirti yaşamadım sadece adetimin ilk günü çok az pembe kan geldi.. Ve suratım hiçbir adet döneminde olmadığı kadar sivilcelendi.. Ertesi gün bekledim kan gelmeyince şüphelendim ve gebelik testi aldım silik bi çizgi yakaladım ve hemen kan vermeye gittim değer 96 çıktı ..doktor 2 GünSonra tekrarlamamı istedi ve son olarak 236.90 çıktı gebesin ama biraz daha yükselmesi gerek dedi ve yine 2 gün sonraya test istedi.. Durmadan testmi yapacağım anlamadım doğrusu..

Kızlar bende hamile olduğumu 5 gün önce öğrendim .. Hiç bir belirti yaşamadım sadece adetimin ilk günü çok az pembe kan geldi.. Ve suratım hiçbir adet döneminde olmadığı kadar sivilcelendi.. Ertesi gün bekledim kan gelmeyince şüphelendim ve gebelik testi aldım silik bi çizgi yakaladım ve hemen kan vermeye gittim değer 96 çıktı ..doktor 2 GünSonra tekrarlamamı istedi ve son olarak 236.90 çıktı gebesin ama biraz daha yükselmesi gerek dedi ve yine 2 gün sonraya test istedi.. Durmadan testmi yapacağım anlamadım doğrusu..
Keşke birkaçgün sonra gitseydin hem daha iyi sonuç alırdın hemdegitgel yorulmazdın

Merhabalar kızlar. Karın ağrısı oluyor mu sizde? Benim bat bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı sonra da pembe akıntı geldi. Şimdi de adet sancısı gibi bi ağrı var ama kahverengi gibi geldi. Yarın adet olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum

canım sen hamiş olabilirsin =)

ben de değilmişim canım bu gün test yaptırdım, reglimiz biter bitmez daha sıkı çalışalım =)
Benim adetim geçen hafta bitti doktora gittim hsg çekilecekti şansıma cihaz arızalıymış. Belki bu ay nasip etmiştir Rabbim :dua:. İnşallah dualarımızı kabul eder Allahım.

Benim adetim geçen hafta bitti doktora gittim hsg çekilecekti şansıma cihaz arızalıymış. Belki bu ay nasip etmiştir Rabbim :dua:. İnşallah dualarımızı kabul eder Allahım.

inşallah canım amin, ilişkide sonra hemen kalkma ve duşa alma hemen, regl biter bitmez de gün aşırı değerlendirin, olcak allahın izniyle

inşallah canım amin, ilişkide sonra hemen kalkma ve duşa alma hemen, regl biter bitmez de gün aşırı değerlendirin, olcak allahın izniyle
Öyle yapıyorum 7 ay oldu. Doktor eşimde de bende de sorun olmadığını söyledi. Son çare hsg çekileyim dedim belki tüplerde sorun vardır diye o da kısmet olmadı. Allahım bu ay isteyen herkese nasip eder inşallah

Öyle yapıyorum 7 ay oldu. Doktor eşimde de bende de sorun olmadığını söyledi. Son çare hsg çekileyim dedim belki tüplerde sorun vardır diye o da kısmet olmadı. Allahım bu ay isteyen herkese nasip eder inşallah

bir de saraçoğlunun incir kürü var canım ona bak istersen

Back
X