Doğuma Hazırlık yerleşme kanaması olanlar bebeklerinizin cinsiyetlerini yazarmısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

olcayolcay21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
65
0
36
Ankara
İlk hamilelikte kasık ağrısı ile birlikte kahverengi leke yada pembe kanama olduğunda bebeğin erkek bebek olduğu söyleniyor.. Benim bir tane kızım var kızıma hamileyken leke yada kanama olmadı bende... çevremde leke veya pembe kanaması olanların hepsi erkek bebek doğurdu.. Acaba doğrumu? bilenler yazsın lütfen

ben üçüncü hamileliğinde halk arasındaki tabirle üstüne görüp kız çocuğu dünyaya getiren anne biliyorum ilk aklıma gelen o oldu

benımd ebı bılgım yok ama oglumda yerlesme kanaması yasadım sımdı hamıleyım kızım olacak ıns ve boyle bısey yasamadım

yerleşme kanaması ve kaasık ağrıları yaşadım ne kadar doğru bilemedim
ama oğlum oluyo ve 3 ay yasadım leke leke geldi

tesadüfmü bilmem ama benimde ilk 3 ay kahverengi lekem oldu ve çok ağrım oldu ve bebğimin cinsiyeti erkek

Benimde ilk hamileliğimde yerleşme kanamam oldu ve oğlum doğdu şükür.Şimdi yine hamileyim bunda hiç olmadı cinsiyeti henüz belli değil.

Oğlum olacak Allah izin verirse ancak yerleşme kanaması yaşamadım ben.

benim de bir arkadasımda olmustu yerlesme kanaması ve bebeği erkek:) acaba dogru mu , ben kanama yasamadım bakalım cinsiyeti ne

ilk hamileliğimde bendede oldu yerleşme kanaması ama kızım oldu bunda olmadı cinsiyeti belli değil yani bence cinsyet ile alakası yokdur.

Kızımda ne yerleşme kanaması ne akıntısı ne de lekelenme yaşamadım.
Hatta farkına bile varamamıştım hamileliğimin.
Fakat şimdi oğlumda kahverengi pembe ipliksi akıntılar yaşadım bolca. Hatta şakır şakır kanama. Tabiki kanama yerleşmeden kaynaklanmıyordu. Plesanta ile ilgiliydi ama düsük tehtidim de vardı. Bi yerde duymuştum erkek çocukları zor tutunurmuş hırpalarmış anneyi biraz.
Kanamalı hamileliklerin yarısından fazlası erkek bebekle sonuçlanıyormuş. İnanmamıştım ama benimki de erkek çıkınca anladım doğruymuş.

kızlar bende 6. haftada kahverengi lekelenme olmuştu, çok az ve bi kere.

şuan 13+3 ve doktor erkek gibi görünüyor dedi:) 10-15 saniye bacaklarının arasını görebilmek için uğraştı ve durdurup baktı, bizde gördük tabi:) hayırlısı olsun.

ilk oğlumda olmadı ama bunda baya baya kanama gecırdım 13 haftalık flndı
hastanede fln yattım bu evladımda erkek

Kızlar benim 2 gebeliğimde de yerleşme kanaması oldu ama boş/kimyasal gebelik çıktı. bırakın cinsiyeti bebek bile yoktu içinde. o yüzden erkek/kız demek doğru değil bence. Tesadüf diyebiliriz yerleşme kanaması olup bebeği erkek doğanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…