Yerleşme kanaması oldugu gün kan testi negatif çıkar mı ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Pembe ve çok az kesik kesik kanamam var artmıyor koyulaşmıyor ama kan testi negatif çıktı böyle bişey yaşayan var mı sonradan pozitif çıktı mı

adet oldugumda 1-2 saat sonra çok fazla kanamam olur koyu kırmızı ve agrılı olur.
Ağrım yok kanama çok az açık renk adetim asla böyle olmuyor

Yumurta a sırasında kanama yaşayan varmış

Merhaba
Danimarka'da insan embryo gelişimi, implantasyon öncesi gelişimi, dönemleri konusunda çalışıyordum, zira organ gelişmeleri konusunda uzmanım. Size seve seve doğru destek olmak isterim. Menstrual Kanama haftanız dördüncü haftadır. Bu hafta bir kaç gün önce implantasyon olur. Yumurtlamayı takip eden süreçte anne ve baba hücreleri birleşir ve bu hücreler bölünmeye başlar, ve uterusa doğru hareket eder. Bu süreç yaklaşık 7 ile 12 gündür. Yani menstrula evre beklediğiniz 7 günden birinde implantasyon olur. Ancak test yapmak için acele etmeyin, bırakın siz de o da birbirinize alışsın. 200-300 hücrelik minik balonumuzun dış kısmı trophoblastik hücrelerdir, plasentayı oluşturacak. Kan testinde çok az beta hCG bulunur ancak biraz bekleyin, hakikaten bekleyin. İdrara bundan 2 hafta sonra verilmeye başlar. Yani Menstrual gecikme döneminizden çok heyecanlıysanız 1 haftanın sonunda 1 idrar testi yapın, o hafta kan testinizi yaptırın. En iyi testi ile idrarda menstrual gecikme döneminizden 12-14 gün sonra alabilirsiniz.
Güzel haberlerinizi okumak iyi ki bilim kadınıyım dedirtiyor bana. Sağlıklı evlatlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…