Yerleşme kanaması olduktan kaç gün sonra idrar testi sonuç verir ?

Kizlaaaarrr size bir sorum olacak benide bilgilendirirseniz sevinirim. Uzun yazacagim anlasilsin diye usenmeyin amaaaa :D
Ben 9 aydir evli bi bayanim esimle 6 yıldır tanisisiyoruz 6 yillik bi gecmisimiz zaten var . Evlendik 4ay korunduk. ve bizimde askimizin bi meyvesi olmasina karar verdik .. 5.deneme bu ay fikir verin bna yardimci klun lutfen
Benim genc kizken 30gune hiiiccc adetim sasmazdi 1indemi regl oldum dger ayda 1inde regl olurdum saatini sasmazdi
Evlendigmden beri9 aydir heep 35 gune bir adet olmaya basladim .bu seferde 35 gunu sasmaz :)
Dedigim gbi5aydir korunmyrz bu 5.deneme 2 ay oncesi reglmden basliim 2 ay once ayin3unde regl oldum gecen ayda 8inde oldum tam 35.gunde. bugun ayin 6si.. gecen ay 8inde oldum ama umidim yok 8inde regl olmam olursam kesin13unde olurum :) bugun sabaha karsi 4 gbi uyumuyordum karnima oyle bi agri girdi ki kasiklarmda batma bi anda hissettim kalktm lavobya gittim khve rengi lekelerm vardi bu da neyin nesi dedim peceteyle tmzlenirken pecetedede acik pmbe tondu. pet taktim aradan 4 saat gecti pette leke yok ama lawobda tmzlendigimde peceteye cok az acik pmbe leke geliyor suan agrim yok bi an o lekelenme ilk oldgu dk agri oldu yarim saat snra kesildi .. sizce bu yerlesme (implasyon ) kanamasimi.. gecen ay 8i oldum dedim ya bugunde ayin6 si ..35.gune bir oldugumdan 13unde dger regl gunum . Tam bir hafta var reglme. Olursam tabide insallah olmaaaam :D Bu yerleşme kanamasimi bu arada en verimli gun dye tabir edilen gunler 25ile 31i yumurtlma dogurganlik gunumunde en yüksek oldugu donem 29uydu ayin.. bugunde ayin6si
Sizce bu yasadgm implasyon kanamasindami?? Ne zaman idrae testinde ortaya cikar kesin sonuç ne zamn yapmalıyım ve kanda ne zaman belli olur kesin.. bilgilendirirseniz sevinirim. Bir umut doldu icime haydiii hayırlısı :) :) :)

Merhaba kızlar yerleşme kanamasının 2. günü kanda hcg değeri 0,21 çıktı, hiç ihtimal yok mu sizce? Yoksa bu değer yükselir mi? Var mı bu yönde tecrübesi olan?

Merhaba ben cok acayip oldum adet takvimine uyuyordum bi gun gecikti ben de kan testi yaptrdm 2.48 cikti 4 .gun adet gibi oldum ama sonuc 7.98 cikti ben anlamadm ve de idrar testlerinde negatif cikiyor cvp vereblrmsnz

Merhaba ben adet takvimine gore uyuyordum bir gun gecikince kan testi yaprdm ve 2.48 cikti 4.gun adet gibi oldum ama sonuc 7.98 cikti ama idrar ve hamilelik testinde negatif cikiyor cvplayablrmsnz acaba

Canim bildiğim kadarı ile belli bir değerin altında pozitif göstermiyor testler sanırım 25 ti ben kimyasal gebelik geçirmiştim bir yıl evvel testi yaptım pozitif olduğu 15 dakika sonra falan belli olmuştu o da çok silik değerim de 27ydi bence bekle sende 5 ten yukarı olması pozitif anlama gelir yani

idrar testinde gebelik hemen çıkmaz, adetinizi geçtikten sonra çıkar. ki hemen adet gününüzden sonra olmayabilir bu, bi kaç gün sonrada olabilir. en kesin ve hızlı yöntem kanda gebelik testi. bende de adetimden 1 hafta önce yerleşme kanaması olmuştu, hemen doktora gittim kanda gebelik bakıldı yarım saat içinde de sonucumu aldım. eğer imkanınız varsa beklemeyin test yaptırın. bir de hamilelik belirtileri bilinenin aksine hamileliğinizin 4. yada 5. haftasında başlar ki buda zaten adet tarihinizden öncesine değil sonrasına denk gelir. yani hamile kalmadan önce yaşadığımız hamilelik belirtileri psikolojiktir. aynı süreçlerden geçtim yerleşme kanamasını adet oldum sandım, bu ayda hamile kalamadım diye üzülüp doktora koştum, şimdi dünya tatlısı 10 aylık bi meleğin annesiyim. rabbim isteyen herkese bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın inş.

Dediğiniz gibi adetime 1 hafta var ama dünden beri lavaboya gittikçe kahverengi bi kanama oluyo ve bugün bu yavaş yavaş kırmızıya dönüyo adetim çok yoğun okurdu bu o şekilde yoğun değil ara ara sağ kasığıma kramp şeklinde ağrı giriyo onun dışında başka bişey yok yerleşme kanamasımıdır adetim erken mi olmuştur sizce ne kadar süre sonra idrar testşnde çıkar öyle bişey varsa

Dediğiniz gibi adetime 1 hafta var ama dünden beri lavaboya gittikçe kahverengi bi kanama oluyo ve bugün bu yavaş yavaş kırmızıya dönüyo adetim çok yoğun okurdu bu o şekilde yoğun değil ara ara sağ kasığıma kramp şeklinde ağrı giriyo onun dışında başka bişey yok yerleşme kanamasımıdır adetim erken mi olmuştur sizce ne kadar süre sonra idrar testşnde çıkar öyle bişey varsa
Bende de aynı dert benimde 3 gün kahverengi lekelenme oldu kahverengi lekeden önce pembe geldi adetime 3 gün var bekliyorum

10 gün falan sen birkaç gün daha geçir 13. Gün ebe arkadaşım var 5 günde kan testine 10 güne idrara geçiyormuş

canım ben daha öncesinde doktora gitmiştim. 1 ay önce filan. bir sorun olmadığı için de klomen vermedi. bu olaydan sonra gitmedim.
ama yerleşme kanaması çok umutlandırmıştı beni. ilk defa olmuştu. neyse en azından bir daha olursa bu kadar ümitlenmem :) inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.
O yerleşme kanaması değil yumurtlama kanaması.
Siklusunuzun 19. Günü yerleşme kanaması olmaz. Yerleşme kanaması adete 6-7 gün kala gelir. "Yerleşemedi sanırım" tabiriniz biraz garip geldi.

yerlesme kanamasi sirasindami yaptin testi bnm gecen ay hic adet olmadim yani 1 ay gevikmem vardi 3 gundur lekelenmem var dun kan testu yaptim negatifti yerlesme kanamasinin bitmesini mi beklemem lazim kan testi icin.

Benimde adetime 1 hafta vardı adet oldum ama çok tuhaftı kesildi 2 gün sürdü

amin teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese bunu yaşatsın. herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama benim adetimden tam 1 hafta önce olmuştu yerleşme kanaması. tabi ben o zaman bilmiyodum daha önce hiç duymadım yerleşme kanaması falan. benim hamileliliğim planlı bi hamilelikti, ilk ay hamile kalamadım, ikinci ayda da işte bu yerleşme kanaması oldu, adet oldum sandım,üzüldüm, hatta erken oldum diye büsbütün sinirlendim. o gün normal adetimin ilk günü gibi geldi, normalde ne kadar sürer bilmiyorum ama benim 3- 4 saat sürdü kanamam. bir daha da kan gelmedi zaten. sonrasında hislerime güvenerek doktora gittim hamilelik beklediğim için, beta hcg bakıldı yarım saat içinde de sonucumu aldım. hamileydim.. bence sizde şüpheleniyorsanız hemen gidin test yaptırın, merak edip beklemektense sonucunu bir an önce öğrenirsiniz. inş. gönlünüzden geçen olur ..
Bnde de üç gün önce lekelenme oldu bir gün önce de bugün kan testi verdim negatif. Kanda hemen belli olur mu? Yoksa geç belli olduğu da olur?

meraba arkadaşlar aranıza bende geldim benimde daha hastalanmama 4gün var iki gün önce lavaboya gittip kurulandıgımda peçeteye akıntıyla birlikte çok açık pempemsi bir kan vardı yanlışmı gördüm diyip tekrar kurulandım ve yıne aynı şekılde geldi bende hastalanıyorum sanıp ped taktım ama akşamına birşey yoktu 1gün öncede idrar testi yapmıştım negatif çıkmiştı benim kasıklarım hiç agrımazdı bu ay igne batırıyorlar sanki sizide görünce yazmak istedim bu yerleşme kanaması olabilir mi yada yerleşme kanaması birkaç gün mü oluyor eger ögleyse benim yaşadıgım ne?
merhaba sonucun ne çıktı acaba

Back
X