- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanama ne renkti pembe mi kahverengi mi ?benim adetime 3 gün kala bi damla falan kanamam olmuştu hatta ben kahretsin kesin adet oldum diye üzülmüştüm sonra burda okuduğumda öğrendim ki yerleşme kanamasıymış![]()
idrar testinde gebelik hemen çıkmaz, adetinizi geçtikten sonra çıkar. ki hemen adet gününüzden sonra olmayabilir bu, bi kaç gün sonrada olabilir. en kesin ve hızlı yöntem kanda gebelik testi. bende de adetimden 1 hafta önce yerleşme kanaması olmuştu, hemen doktora gittim kanda gebelik bakıldı yarım saat içinde de sonucumu aldım. eğer imkanınız varsa beklemeyin test yaptırın. bir de hamilelik belirtileri bilinenin aksine hamileliğinizin 4. yada 5. haftasında başlar ki buda zaten adet tarihinizden öncesine değil sonrasına denk gelir. yani hamile kalmadan önce yaşadığımız hamilelik belirtileri psikolojiktir. aynı süreçlerden geçtim yerleşme kanamasını adet oldum sandım, bu ayda hamile kalamadım diye üzülüp doktora koştum, şimdi dünya tatlısı 10 aylık bi meleğin annesiyim. rabbim isteyen herkese bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın inş.
Bende de aynı dert benimde 3 gün kahverengi lekelenme oldu kahverengi lekeden önce pembe geldi adetime 3 gün var bekliyorumDediğiniz gibi adetime 1 hafta var ama dünden beri lavaboya gittikçe kahverengi bi kanama oluyo ve bugün bu yavaş yavaş kırmızıya dönüyo adetim çok yoğun okurdu bu o şekilde yoğun değil ara ara sağ kasığıma kramp şeklinde ağrı giriyo onun dışında başka bişey yok yerleşme kanamasımıdır adetim erken mi olmuştur sizce ne kadar süre sonra idrar testşnde çıkar öyle bişey varsa
O yerleşme kanaması değil yumurtlama kanaması.canım ben daha öncesinde doktora gitmiştim. 1 ay önce filan. bir sorun olmadığı için de klomen vermedi. bu olaydan sonra gitmedim.
ama yerleşme kanaması çok umutlandırmıştı beni. ilk defa olmuştu. neyse en azından bir daha olursa bu kadar ümitlenmem :) inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.
Bnde de üç gün önce lekelenme oldu bir gün önce de bugün kan testi verdim negatif. Kanda hemen belli olur mu? Yoksa geç belli olduğu da olur?amin teşekkür ederim, rabbim isteyen herkese bunu yaşatsın. herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama benim adetimden tam 1 hafta önce olmuştu yerleşme kanaması. tabi ben o zaman bilmiyodum daha önce hiç duymadım yerleşme kanaması falan. benim hamileliliğim planlı bi hamilelikti, ilk ay hamile kalamadım, ikinci ayda da işte bu yerleşme kanaması oldu, adet oldum sandım,üzüldüm, hatta erken oldum diye büsbütün sinirlendim. o gün normal adetimin ilk günü gibi geldi, normalde ne kadar sürer bilmiyorum ama benim 3- 4 saat sürdü kanamam. bir daha da kan gelmedi zaten. sonrasında hislerime güvenerek doktora gittim hamilelik beklediğim için, beta hcg bakıldı yarım saat içinde de sonucumu aldım. hamileydim.. bence sizde şüpheleniyorsanız hemen gidin test yaptırın, merak edip beklemektense sonucunu bir an önce öğrenirsiniz. inş. gönlünüzden geçen olur ..
merhaba sonucun ne çıktı acabameraba arkadaşlar aranıza bende geldim benimde daha hastalanmama 4gün var iki gün önce lavaboya gittip kurulandıgımda peçeteye akıntıyla birlikte çok açık pempemsi bir kan vardı yanlışmı gördüm diyip tekrar kurulandım ve yıne aynı şekılde geldi bende hastalanıyorum sanıp ped taktım ama akşamına birşey yoktu 1gün öncede idrar testi yapmıştım negatif çıkmiştı benim kasıklarım hiç agrımazdı bu ay igne batırıyorlar sanki sizide görünce yazmak istedim bu yerleşme kanaması olabilir mi yada yerleşme kanaması birkaç gün mü oluyor eger ögleyse benim yaşadıgım ne?