- Konu Sahibi margaritha
arkadaslar bısey merak edıyorum bu yerlesme kanaması olmadan hamıle kaldınızmı yada duydunuzmu ıllakı lekelenmemı yerlesıp tuttugunu gosterır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bısey merak edıyorum bu yerlesme kanaması olmadan hamıle kaldınızmı yada duydunuzmu ıllakı lekelenmemı yerlesıp tuttugunu gosterır
Canim kanamanin olmasi sart degil ..
Hatta bence kanama olmadan hamile kalman senin icin daha iyi ..
Benim ilk hamileligimde hic yerlesme kanamasi olmamistii ..
Ikinci hamileligimde yerlesme kanamasi mi bilmiyorum ama kanamam önce kahverengi olarak basladi ..
Artarak kirmiziya döndü ..
Malesef 8. haftada ikizlerimi kaybettim ..![]()
Insllah bebegin sana SIKICA tutunurr ...
canım ben şuan 34+2 haftalık gebeyim. benim transferden sonra hiç kanamam olmadı, hatta hamile olduğuma dair en ufak bir belirtim de yoktu. herkeste belirtiler farklı oluyor kafanı böyle şeylerle meşgul edip evham yapma sakın. içini rahat tut ve dua et. allah isteyen hiçkimseyi bu duygudan mahrum etmesin. allah yardımcın olsun..
canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın içimi rahatladı bıraz ya benım bugun 10 uncu gunum ve hiç lekelenme olmadı bende tutmadımı acaba dıye strese gırdm bu sabah uyandımda ruya oldugunu anladm lekelenmısım ruyamda neyse bıraz içim rahatladı offf cok zor ya
canım ben şuan 34+2 haftalık gebeyim. benim transferden sonra hiç kanamam olmadı, hatta hamile olduğuma dair en ufak bir belirtim de yoktu. herkeste belirtiler farklı oluyor kafanı böyle şeylerle meşgul edip evham yapma sakın. içini rahat tut ve dua et. allah isteyen hiçkimseyi bu duygudan mahrum etmesin. allah yardımcın olsun..