Yerleşme kanaması olmadı

nohutkuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
75
18
3
29
Son adetim 7 eylülde oldu. 28 gün döngü sürem var ortalama. 18-19-20-21-22-23-25-26-27 hep korunmasız ilişkimiz oldu. Ovülasyon testim 18 Eylül sabahı çift çizgi çıktı koyu renk. 19 eylülde yine çift çizgi çıktı. 19 Eylül akşamı hafif silikleşmeye başladı. Zamanlama olarak hepsinde cinsel ilişkim oldu. 3 aydır deniyoruz. Bu 4. Ay. Tutma ihtimali var mı? Yerleşme kanamam olmadı bugün 28 Ekim. Memelerimde hassasiyet var. Sol belim ağrıyor. (Hep soldan yumurtlarım ben) karnımda da şişkinlik var. Hafif bağırsaklarım dün bozuldu. Adet mi olacağım anlamadım.

Yerleşme kanaması olmak zorunda değil ki, hayırlısı olsun inşallah

Sizce olur mu? Belirtileri ayırt edemiyorum adet öncesi mi diye 5 gün var adete

Yerleşme kanaması herkeste olmuyor hatta bir kadının bir gebeliğinde olsa bile diğer gebeliğinde olmayabiliyor regl gecikmesine kadar bekleyip sonra kan verin bence

Yerleşme kanaması bende hiç olmamıştı.

Belirtilere bakarak yorum yapmak zor meme hassasiyeti yumurtlama zamanı başlar regle kadar devam eder. Tek taraflı bel ağrısı belirti mi emin değilim. Karın şişliği regl öncesi olur hamileyken olmadı.
Umarım hamişsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…