Yerleşme kanaması sonrası kaç güne beta pozitif çıkar

glsmshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
31
10
3
31
Arkadaşlar bat 23-24 haziran bugün biraz önce tuvalete gittim çok hafif pembe kırmızı leke gelmii iç çamaşırımda gördüm. Dün dr kontrolüne gitöiştiö ultrasonda rahim kalınlığı 16mm çıkmıştı hamile olabilirsin demişti beta verdim negatifti. Hafif lekelenmeyi bugün gördüm.reglime 9-10gün var erken regli olmayacaksam Bunu yerleşme kanaması olarak sayarsak Siz yerleşme kanaması görüp kaç gün sonra betayı pozitif gördünüz ne zaman kan verirsem çıkar

Benim de dördüncü ayım bu benle falan henüz görmedim öyle bir şey zaten her kadında olan bir şey de değilmiş 20 Haziran benim de altı gün kaldı ama hala test yapmadım çünkü olduğunu düşünmüyorum iki sabahtir böyle adet oldum olacağım havasında uyanıyorum o yüzden de çok bir şeyim yok umudum ama daha belli olmaz sizin yani beş gün sonra falan bir bakın

Bilemiyorum bende yerleşme kanamasımı değil mi öyle yorumladım ama takip etmek lazım tabi devam edecek mi etmeyecek mi. Haftaiçi bir baktırırım

Bilemiyorum bende yerleşme kanamasımı değil mi öyle yorumladım ama takip etmek lazım tabi devam edecek mi etmeyecek mi. Haftaiçi bir baktırırım
Ağrınız vs var mı adet havanız var mı

Ağrınız vs var mı adet havanız var mı
Hiç ağrım sızım yok adet olacak gibi hissetmiyorum biraz şişkinlik var regli olmadan önceki gibi kasıklarım göğüslerim şiş gibi. Başka hiçbir belirtim yok gebeliğe dair de regliye dair de

Hiç ağrım sızım yok adet olacak gibi hissetmiyorum biraz şişkinlik var regli olmadan önceki gibi kasıklarım göğüslerim şiş gibi. Başka hiçbir belirtim yok gebeliğe dair de regliye dair de
Geçen ay benim hiç belirtim yoktu olmayınca acaba mı dedim ama 4 gün gecikti adet olmuştum

Daha reglime 9-10gün var en iyisi bekleyecem adet olmazsam hafta içi regliye 4-5gün kala kan vericem. Beklemek canımı sıkıyor muallakta kalmak
Benim 6 gün kaldı bugün test alma diye çıktım para almayı unutmuşum yanıma demek ki Allah nasip etmedi belki var ama testte çıkmayacaktı belkide gerçekten yok Allah üzülmemi istemedi ya bilmiyorum

Benim 6 gün kaldı bugün test alma diye çıktım para almayı unutmuşum yanıma demek ki Allah nasip etmedi belki var ama testte çıkmayacaktı belkide gerçekten yok Allah üzülmemi istemedi ya bilmiyorum
Bende çok umutlanmak istemiyorum belki erken regli olucam bilmiyorum en iyisi çok kurcalamamak

Regle 9 10 gün varsa 4 5 gün önce mi oldu yumurtlamanız acaba

Bende çok umutlanmak istemiyorum belki erken regli olucam bilmiyorum en iyisi çok kurcalamamak
Benim lekelenmem oldu bugün 3 kere aralıklı pembe yerleşme olabilir mi hayatımda ilk kez başıma geliyor ilk korktum sonra acaba yerleşme olabilir mi dedim adetime 5 kaldı merak ediyorum şahsen bilemedim yarın sabah test yapcam ama çıkmayabilir pzt da kan vermeyi düşünüyorum erken mi kan için acaba

Valla canım bilmiyorumki. Senin adet daha yakınmış belki gerçekten yerleşme olabilir. Adetten iki gün önce falan kan verin yani lekelenmeden üç gün sonra. Varsa çıkacaktır çıkmazsada gecikmeyi bekleyin.

Yerleşme olabilir ben 10 gün sonra görmüştüm pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…