• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi sonrasi test?

Mrb adetini kaç gün gecikti acaba lekelenme yi ne zaman gördünüz

Son adetim 31 ağustos adetim 4 gün geçti 2 gündür peçeteye sildikçe pembe leke geliyor ama adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla değil tek çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorum bende
Sonuc me oldu benimde yarin randevim yarında gelmezsse 5 gun gecikme olacak

Mrb adetini kaç gün gecikti acaba lekelenme yi ne zaman gördünüz

Son adetim 31 ağustos adetim 4 gün geçti 2 gündür peçeteye sildikçe pembe leke geliyor ama adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla değil tek çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorum bende
Benim son adet 2 eylül bu günlerde olmam lazımdı pazar akşam pazartesi bi anda yoğun batma hissiyle lekelenmem geldi açık kahve birkaç kere devam etti sonra kesildi sarımsı akıntım devam ediyor. Dün sabah ilk idrarla test yaptım anında silik çıktı ama baya belli oluyordu, dayanamadım bi tane daha aldım yaptım oda silik çıktı ama biraz geç muhtemelen idrar beklemediği için. Dün kan verdim sonuç bugün çıktı 25 küsür, çok yeni olmuş yani. Hatta bugün dayanamayıp başka test aldım onda hiçbişey çıkmadı algılamadı sanırım değer düşük diye. Pazartesi doktora gidicem bakalım ne diyecek. İlk çocuğumda hiç lekelenme yaşamadım ilk defa yaşıyorum

Kizlar aslinda yerlesme kanamasimi degil mi emin olmamakla beraber ne zaman test yaptiniz? Soyle ki cumartesi gunu tahmini adetime1 gun kala pembe kahve rengi bir akinti yasadim cok az silerken adet oldum sandim ama devami gelmedi pzar gunu tekrardan hafif pembe bir akinti vardi bugun sali ve ne adet oldum nede testlerde pozitiflik yok. Normalde asla adet oncesi oyle biset olmaz bende direkt adet olur oncesinde hic lekelenme olmaz diye yerlesme kanamasidir diye heveslendim ama oyle olsa coktan belli olurdu degil mi? Kan testi derseniz yurtdisindayim burda malesef hamilelik icin kan testide yapmiyorlar
Hamile değilseniz yumurtlama olmamıştır o ay. Yumurtlama olmadığında hafif küçük lekeleme yaşıyorsun sanki yerleşme kanaması gibi oluyor. Tam olarak adet görmüyorsun 2 3 güm hafif lekelenme oluyor

Merhaba hanimlar adetim iki gun gecikmisti Evde yaptığım test ve kanda pozitifti hamileydim. önce bir yeriniz kanar gibi sıvı kan geldi sonra kahverengiye dönüştü ama ben cok korkmustum allahtan o gün dr randevum vardı ve dr yerlesme kanaması görmüşsün iki gün sonra gel dedi ve gittiğimde ultrasonda keseyi görmüştük.

Cumartesi akinti karisimli acil pembe ve kahve rengiydi pazar gunu ise pembeydi ama bu kez bi tik koyuydu tam kan kirmizisida degildi ama ondan sonra da normal akinti tek devam etti arkadasiniz lekelenmelerden kac gun sonra ogrendi acaba😍
Merhaba lekenme adet sonrasın da mı oldu öncesinde mi suan benm reglime 2 hafta var iki gündür koyu kahverengi renkte akıntı oluyor

Hamile değilseniz yumurtlama olmamıştır o ay. Yumurtlama olmadığında hafif küçük lekeleme yaşıyorsun sanki yerleşme kanaması gibi oluyor. Tam olarak adet görmüyorsun 2 3 güm hafif lekelenme oluyor
Sanirim oyle oldu ya peki normal bir durum mu? Ilk kez basima geldi diger ay normale donuyor mu adet

Gayet normal bende de oldu geçen ay illa yumurtlucaz diye bi şart yok
Diger ay normale dondu mu vallahi ilk kez basima geliyor ben her ay yumurtlama mutlaka oluyor diye biliyordum umarim tek bu aya ozeldir doktorum benden erken menepozdan supheleniyordu oyle bisey olmasinda🥲

Diger ay normale dondu mu vallahi ilk kez basima geliyor ben her ay yumurtlama mutlaka oluyor diye biliyordum umarim tek bu aya ozeldir doktorum benden erken menepozdan supheleniyordu oyle bisey olmasinda🥲
Döndü döndü canım merak etme hep öyle devam etmiyor internetten araştır bak

Merhaba hanimlar adetim iki gun gecikmisti Evde yaptığım test ve kanda pozitifti hamileydim. önce bir yeriniz kanar gibi sıvı kan geldi sonra kahverengiye dönüştü ama ben cok korkmustum allahtan o gün dr randevum vardı ve dr yerlesme kanaması görmüşsün iki gün sonra gel dedi ve gittiğimde ultrasonda keseyi görmüştük.
Testte ikinci cizgi nasıldı acaba baya koyu muydu yoksa silik mıydı ben 3 gun üst üste erken gebelik testi yaptım ucu de aynı siliklikte regl gunum bugün dünden beri lekelenmem var korkuyorum

Testte ikinci cizgi nasıldı acaba baya koyu muydu yoksa silik mıydı ben 3 gun üst üste erken gebelik testi yaptım ucu de aynı
Testteki ikinci çizgi bu şekildeydi. Beta 244 çıkmıştı ilk kan testinde.

Eklentiler

• 1000086379.webp
    1000086379.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 14
Testteki ikinci çizgi bu şekildeydi. Beta 244 çıkmıştı ilk kan testinde.
Benimde lekelenmem oluyor bugün 3. Gün hala kahverengi kahvrengi devam ediyor 3 testte silik ve aynı hiç koyulasma veya kaybolma da yok. Baştan pembe kirmizi gibiydi lekelenme dünden beri kahverendiye döndü yarın doktora gidicm inşallah güzel bi haber alirim

Kahverengi pembe leke ama çok değil dedi az az gelmiç 3 gün
Benimde 3 gun oldu şu an ilk gün öğleye kadar pembe kirmizi gibiydi dün kahverengiydi tüm gün ama gece kirmizi bi pıhtı geldi arkasından regl olcam diye bekledim ama hala peceteye silince kahverengi gelmeye devam ediyor 3 gündür 3 test yaptım her sabah 3 u de silik cikti yarin doktora gideceğim inşallah güzel haber alirim

Benimde 3 gun oldu şu an ilk gün öğleye kadar pembe kirmizi gibiydi dün kahverengiydi tüm gün ama gece kirmizi bi pıhtı geldi arkasından regl olcam diye bekledim ama hala peceteye silince kahverengi gelmeye devam ediyor 3 gündür 3 test yaptım her sabah 3 u de silik cikti yarin doktora gideceğim inşallah güzel haber alirim
Gebeliğiniz yeni o zaman silik çıktığına göre 🥰

Back
X