- Konu Sahibi damlaaltan
Ben 6 yıldır bekliyorum genellikle korunuyorduk fakat hep istiyodum. 1 seneye yakındır bıraktık korunmayı her ay acaba diye düşünüp duruyorum bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de silik cikmiyor ben öyle görüyorum istediğim icinSilik cikmasida bir umutbende erken testler bile negatif bakalim hayirlisi ama boyle beklemekte zormus
Yani fotografta tam goremedim ama bende cok kez gormek istedigim icin goruyordum sonu husran insAllah bu sefer ikimizde kesin goruruzBelki de silik cikmiyor ben öyle görüyorum istediğim icinboyle cikiyor iste
Lekelenme hangi renkti arkadaşımda böyle oldu şuan hamile geçen hafta öğrendi odaEvet malesef sabahta yaptim simdide yaptim yok silik bile cikmiyor sanirim hamilelik kesin yok ama adette olamiyorum o lekelenme ile bu ayu boyle mi atlatacagim sanirim![]()
İkiside pozitif kan ver canımMor olan avox ilk idrar, mavi olan days doctor 2 saatlik falan idrar. Yalan çıkma ihtimali var mı görebiliyomusunuz
Simge konudan konuya atlıyoz benim 3 gün gecikti seninde öyle dimiBelki de silik cikmiyor ben öyle görüyorum istediğim icinboyle cikiyor iste
Evet 3 gun gecikti bugunde geçerse 4 gun gecikecekSimge konudan konuya atlıyoz benim 3 gün gecikti seninde öyle dimi
Cumartesi akinti karisimli acil pembe ve kahve rengiydi pazar gunu ise pembeydi ama bu kez bi tik koyuydu tam kan kirmizisida degildi ama ondan sonra da normal akinti tek devam etti arkadasiniz lekelenmelerden kac gun sonra ogrendi acabaLekelenme hangi renkti arkadaşımda böyle oldu şuan hamile geçen hafta öğrendi oda
Aynıyız işte çatlıyorum meraktan yaEvet 3 gun gecikti bugunde geçerse 4 gun gecikecek
Lekelenmesi oldu adet sanmış oda 3 gün geldi diyor 3 gün sonra da test yapmış doktor 6 haftalık bebek demiş düşünCumartesi akinti karisimli acil pembe ve kahve rengiydi pazar gunu ise pembeydi ama bu kez bi tik koyuydu tam kan kirmizisida degildi ama ondan sonra da normal akinti tek devam etti arkadasiniz lekelenmelerden kac gun sonra ogrendi acaba![]()
Ay benimde 2 gun surdu bugun 3. gun ama yok testte cikmiyor ya keske oyle bir mucize olsaaaLekelenmesi oldu adet sanmış oda 3 gün geldi diyor 3 gün sonra da test yapmış doktor 6 haftalık bebek demiş düşün![]()
İnan şuan yaptım bende test labaquik ultra erken gebelik testi hiçbir çizgi çözükmüyor 3 gün gecikti oturup ağlıcam o derecede psikolojim bozulduAy benimde 2 gun surdu bugun 3. gun ama yok testte cikmiyor ya keske oyle bir mucize olsaaa
Verdim yarın çıkacakmış sonuçları beklemedeyimİkiside pozitif kan ver canım
Benim az once boyle cikti beyaz gubi yer aslibda toz pembe gubi resimde beyaz oluyo diye oynadim belli olsun diyeAynıyız işte çatlıyorum meraktan ya
Kızlar kan sonucum çıktı hamileyim ama çok yeniVerdim yarın çıkacakmış sonuçları beklemedeyim
Malesef bugunde test yaptim cikmadi sanirim olsaydi cikardi artik adette olamadim 4 gun gecti bakalimBen yerleşme kanamasını gördüğüm günün ertesi sabahı test yapmıştım ve pozitifti tam adet günüme denk gelmişti hatta adet oluyorum sanmıştım gerisi gelmemişti, umarım senin de pozitif çıkar
Mrb adetini kaç gün gecikti acaba lekelenme yi ne zaman gördünüzKızlar kan sonucum çıktı hamileyim ama çok yeni
Benimde 4 gun gecti bugun cok net cizgi cikmadi hatta esim hic yok diyor boyle ciktiMrb adetini kaç gün gecikti acaba lekelenme yi ne zaman gördünüz
Son adetim 31 ağustos adetim 4 gün geçti 2 gündür peçeteye sildikçe pembe leke geliyor ama adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla değil tek çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorum bende