• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme Kanaması ve Adet Gecikmesi

elifkcnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar benim adet günüm 7 Mart’tı ve reglim hep düzenlidir her ay 28 günde bir regl olurum ama bu ay olmadım gecikmenin ilk iki günü her hangi bir leke yoktu ama bu son iki gündür çok açık renk kahverengi sulu bir akıntı geliyor pedi bile doldurmuyor sadece peçete ile silince fark ediyorum dün kaset test yaptım negatif çıktı bu sabah erken gebelik yaptım çok silik hafif bir çizgi çıktı güven vermedi kafam karıştı acaba regl mi olacağım yoksa yerleşme mi oluyor bu konuda bilgisi olan varsa dönüş beklerim şimdiden teşekkür ediyorum hepinize 🌸💞🫠

Kaset test 25uıl yi ölçer erken testler ise 10uıl yi ☺️ bahsettiğin yerleşme kanamasımı bilmiyorum ama yarın ilk idrarınla sabah bir erken test daha yap o çizgi biraz koyulaşmışsa mutlaka vardır içinde rahatlamış olur canım 🥰

Umut vermek istemem canım ama geç döllenmede olabilir eğer erken gebelik testi güvenilir bir testse bilemiyorum.Ya da eski kan geliyor adet açılacak.Yine gelmezse bir iki günr istersen tekrar test yap ya da direk kan ver.
Bende aşılama oldum bugün 13. Gün lekem geliyor kırmızı bir kan değil kahvemsi turuncumsu gibi ama bugün beta verdim negatifti belki yeni yerleşme oluyordur bilmiyorum bende senin gibi kafa karışıklığı içindeyim

Kızlar benim adet günüm 7 Mart’tı ve reglim hep düzenlidir her ay 28 günde bir regl olurum ama bu ay olmadım gecikmenin ilk iki günü her hangi bir leke yoktu ama bu son iki gündür çok açık renk kahverengi sulu bir akıntı geliyor pedi bile doldurmuyor sadece peçete ile silince fark ediyorum dün kaset test yaptım negatif çıktı bu sabah erken gebelik yaptım çok silik hafif bir çizgi çıktı güven vermedi kafam karıştı acaba regl mi olacağım yoksa yerleşme mi oluyor bu konuda bilgisi olan varsa dönüş beklerim şimdiden teşekkür ediyorum hepinize 🌸💞🫠
Canım yerleşme kanaması yaşadım ben sadece sildikçe geliyordu 3 gün boyunca sabahları oldu artış sağlamıyorsa pıhtılı ve kırmızı değilse pembeyse yerleşme kanaması olabilir 🤗hakkımda hayırlısı olsun

Canım yerleşme kanaması yaşadım ben sadece sildikçe geliyordu 3 gün boyunca sabahları oldu artış sağlamıyorsa pıhtılı ve kırmızı değilse pembeyse yerleşme kanaması olabilir 🤗hakkımda hayırlısı olsun
Maalesef sabah regl oldum her seferinde yeni bir şey oluyor ben de şaşırdım 🥲

Sizin adetten kaç gün önce olmuştu yerleşme kanamanız

Benim de adetten 10-11 gün önce açık kahverengi pembe gibi leke geldi 3 gün sürdü buna yumurtlama kanaması da olabilir diyorlar adet günümü bekliyorum artık
Ne yaptın canım

Back
X