Kızlar merhaba, birşey soracağım bu ay 12-13 ocak gibi adet olmam gerekiyor, şu zamana kadar, adetimde 1-2 gün erken ya da 1-2 gün geç şeklinde oynama olmuştur.. Yani bi anormallik olmazsa şuan adetime 8 9 gün var ve bugün sabah itibariyle, ara ara kahverengi lekelenmeler oldu, hala belli belirsiz kanamasız, lekelenmeler devam ediyor. Muhtemelen 26 aralıkta da yumurtlama günümdü. Bu ara da, 21 aralıkta rahim filmi çektirmiştim, sonrasinda da ilac falan kullanmadım.. Biraz araştırdığımda rahim filminden sonra adet tarihlerinde degisiklik olabilceğini gördüm ancak kesin bir kaynak yok, sanirim filmden sonra, sadece ilaç kullanilirsa adet duzensizliği olabiliyormuş.. Bu arada, bende bu kahverengi lekelenme, her adet zamanindan 2 3 gün once olur.. Ama şu yaşima kadar ilk defa boyle erken geldi.. Az önce erken gebelik testi aldım, yarin sabah yapayim diyorum.. Bu şekilde hic pembelik falan olmadan yerleşme kanamasi olabilirmi bilemedim. Bu arada, rahatsiz edici olmamakla birlikte, eğer elleyip yoklar gibi yaparsam göğüs hassasiyeti var ama şişme vs yok.. birde herkes söylemiş bende söyleyeyim, karnımın çesitli yerlerinde birkac gündür seyirme var :)) döllenme gibi birsey olabilirmi bilemedim..Birde az önce eşimle yürüyüş yaptik, sol kasigimda kisa sureli basinc kramp gibi birsey oldu. Onun disina halsizlik, uyku ya da farkli hicbir belirti yok..Benzer birşey yaşayan varsa, özellikle HSG cektiren arkadaşlar varsa, yardımcı olabilirler mi ?